Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Minor de 15 ani, arestat preventiv pentru furt, distrugere, violare de domiciliu și tâlhărie. A intrat prin efracție în mai multe locuințe din Cugir

Publicat

furt casaProcurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus la data de 18 august  punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului B.D.G de 15 ani  pentru săvârşirea următoarelor infracţiuni printre care  distrugere şi violare de domiciliu, furt calificat , furt și tâlhărie. 

Din actele de urmărire penală efectuate în cauză a rezultat suspiciunea rezonabilă că în data de 12 iulie 2017, în jurul orei 19:30, inculpatul B.D.G. a forţat şi degradat sistemul de închidere al porţii de acces şi a pătruns fără drept în curtea locuinţei lui B.Ş. din oraşul Cugir, însă a fost surprins de către persoana vătămată şi a părăsit imobilul la solicitarea expresă a acesteia.

În data de 22  iulie 2017, în jurul orei 17:30, inculpatul B.D.G. a pătruns prin efracţie, respectiv prin forţarea lacătului de la uşa de acces, în locuinţa persoanei vătămate C.L. din oraşul Cugir, a sustras de pe o noptieră portofelul în care victima avea cartea de identitate,  2 permisul de conducere, cardul de sănătate, două carduri bancare şi alte bunuri personale, fiind surprins de către persoana vătămată, însă aceasta nu a reuşit să îl prindă şi inculpatul a fugit de la faţa locului, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de 400 lei.

În data de 23 iulie 2017, în jurul orei 18:00, profitând de faptul că uşile nu erau asigurate, inculpatul B.D.G. a pătruns în autoturismul lui T.M.A. parcat pe o stradă din oraşul Cugir şi a sustras din interior un portofel în care se aflau suma de 500 lei, cartea de identitate, permisul de conducere, cardul de sănătate şi trei carduri bancare, fiind surprins de către persoana vătămată, însă aceasta nu a reuşit să îl prindă şi inculpatul a fugit de la faţa locului, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de 800 lei.

În data de 08 august 2017, în jurul orei 19:30, în timp ce L.G. se deplasa pe o stradă din oraşul Cugir a fost abordat de către inculpatul B.D.G. care l-a prins cu mâna de după gât şi i-a solicitat bani, persoana vătămată a refuzat, iar inculpatul B.D.G. i-a smuls de la gât lănţişorul din aur şi a fugit de la faţa locului, cauzând persoanei vătămate un prejudiciu în cuantum de 2.000 lei.

Inculpatul B.D.G. are vârsta de 15 ani şi 9 luni şi a fost cercetat în mai multe dosare penale pentru comiterea de infracţiuni contra patrimoniului. Astfel, în cursul anului 2017, inculpatul B.D.G. a fost trimis în judecată pentru săvârşirea mai multor infracţiuni similare de tâlhărie calificată, tâlhărie şi furt calificat. În aceste dosare penale organele judiciare au luat faţă de inculpat măsurile preventive constând în reţinere, control judiciar şi arest la domiciliu.

La data de 18 august 2017, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul B.D.G. pe o perioadă de 30 zile, iar judecătorul de drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea şi a dispus luarea măsurii arestării preventive pe o perioadă de 30 zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax