Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 15 ani din Cugir, arestat la domiciliu. Este cercetat pentru furt, acces ilegal la un sistem informatic și operațiuni financiare frauduloase

Publicat

detinuti catuse

detinuti catuse lucrare Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au dispus la punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva unui minor de 15 ani din Cugir pentru săvârşirea a  trei infracţiuni de furt calificat, două infracţiuni de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos şi două infracţiuni de acces ilegal la un sistem informatic. Minorul se află în arest la domiciliu. 

Potrivit anchetatorilor, în data de 13 noiembrie 2016, inculpatul B.D.G. a pătruns prin utilizarea de chei potrivite în autoturismul persoanei vătămate G.O., parcat pe o stradă din oraşul Cugir, de unde a sustras două portofele, în interiorul cărora se găseau suma de 2.200 lei, documente, acte de identitate şi două carduri bancare aparţinând victimelor G.O. şi G.M.

La data de 14 noiembrie 2016, inculpatul a retras de la un ATM suma de 300 lei utilizând cardul aparţinând persoanei vătămate G.M. şi a efectuat o interogare a contului persoanei vătămate G.O. folosind cardul acesteia.

În data de 20 ianuarie 2017, în jurul orei 15.45, inculpatul B.D.G. a pătruns într-un vestiar din incinta unei grădiniţe din oraşul Cugir, de unde a sustras din geanta persoanei vătămate I.E. portofelul acesteia, în care se aflau cartea de identitate, două carduri bancare, suma de 50 lei, precum şi alte documente personale. După sustragerea cardurilor, în jurul orei 16.09, inculpatul s-a deplasat la un ATM şi a retras suma de 50 lei utilizând cardul aparţinând persoanei vătămate.

Inculpatul B.D.G. are vârsta de 15 ani, iar faţă de acesta s-a pus în mişcare acţiunea penală în cursul anului 2016 în două dosare penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt şi furt în scop de folosinţă. Totodată, menţionez că inculpatul B.D.G. a fost trimis în judecată sub control judiciar pentru săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie calificată.

La data de 27 ianuarie2017, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul B.D.G. pe o perioadă de 30 zile, însă judecătorul de drepturi şi liberăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a respins propunerea şi a dispus luarea măsurii arestului la domiciliu pe o perioadă de 30 zile.

Activităţile de urmărire penală au fost efectuate de către organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir, sub conducerea şi supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax