Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor de 17 ani, cu dosar penal, după ce a condus o maşină, fără permis. Alţi doi bărbaţi, cercetaţi de poliţişti

Publicat

sofer volan

sofer volan masina condus Un minor de 17 ani din Lupşa şi doi bărbaţi din Alba Iulia, respectiv Sântimbru, s-au ales, de 8 Martie, cu dosare penale. Aceştia au condus autovehicule, fără a deţine permis, iar poliţiştii i-au depistat în trafic.

Miercuri, 8 martie, în jurul orei 18.45, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit pentru control, pe strada Toporașilor din municipiul Alba Iulia, un autoturism ce era condus de un bărbat de 39 de ani, din Alba Iulia.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu poseda permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, motiv pentru care, pe numele său, a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

În jurul orei 13.20, poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Sântimbru, în timp ce circula, pe raza localităţii Galtiu, cu un moped neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.

În jurul orei 22.20, poliţiştii din Baia de Arieş, în timp ce acționau împreună cu poliţiştii din Lupşa, l-au depistat pe un tânăr de 17 ani, din comuna Lupşa, în timp ce conducea un autoturism, pe DC 98 Lupșa –Muşca, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de minor a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax