Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din Blaj, REȚINUT de polițiști. A spart un magazin din municipiu şi a sustras bani și țigări

Publicat

femeie catuse arestata inchisoare Un minor în vârstă de 16 ani din Blaj a fost reținut de polițiști. Tânărul a spart un magazin din municipiu şi a sustras bani şi ţigări.

Potrivit IPJ Alba, la data de 6 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Blaj, sprijiniţi de poliţiştii criminalişti, l-au identificat pe un minor de 16 ani, din municipiu, ca persoană bănuită de comiterea a două furturi dintr-o societate comercială, fapte reclamate poliţiei în 21 noiembrie, respectiv 6 decembrie.

Pe timp de noapte, minorul ar fi pătruns prin efracţie în incinta magazinului şi a sustras 140 de lei şi mai multe pachete de ţigări.

Prejudiciul reclamat în cele două furturi este de 1.060 lei şi a fost recuperat parţial.

Faţă de minor a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax