Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minor din județul Mureș, urmărit la nivel național după ce a dispărut de la domiciliu, găsit de polițiștii din Alba Iulia

Publicat

politie

accident politia masina politie Un minor în vârstă de 12 ani din județul Mureș, urmărit la nivel național din data de 22 iulie pentru că dispăruse de la domiciliu, a fost găsit de polițiștii din Alba Iulia, în zona centrală a municipiului. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 25 iulie, în jurul orelor 23.20, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia l-a identificat, în zona centrală a municipiului, pe un minor, în vârstă de 12 ani, din comuna Ogra, judeţul Mureş.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că minorul era urmărit, la nivel naţional, din 22 iulie, fiind dispărut de la domiciliul său.

Totodată, poliţiştii au constatat că bicicleta şi mingea pe care o avea asupra sa fuseseră sustrase din scara unui bloc de pe strada Gladiolelor.

Minorul a fost internat într-un centru de primire în regim de urgenţă din subordinea DGASPC Alba, iar bunurile sustrase au fost restituite păgubitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax