Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Minoră de 15 ani, dată dispărută în judeţul Mureş, găsită de poliţişti, la Aiud. A stat două zile în locuinţa unui bărbat de 32 de ani

Publicat

pol

masina politie O adolescentă în vârstă de 15 ani, dată dispărută de la domiciliul din judeţul Mureş a fost găsită, după două zile de când plecase de acasă, de poliţiştii din Aiud. Fata a stat în acest timp în locuinţa unui bărbat de 32 de ani din Aiud.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de ordine publică din Aiud au depistat-o, miercuri, pe raza municipiului, pe o minoră în vârstă de 15 ani, din comuna Șăulia, judeţul Mureş. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constat că minora era urmărită la nivel naţional, fiind dispărută de la domiciliul său din data de 4 mai.

Minora ar fi plecat de acasă împreună cu un bărbat în vârstă de 32 de ani, din municipiul Aiud şi a rămas la locuinţa acestuia.

Poliţiştii din Aiud au predat-o unei escorte din cadrul IPJ Mureş.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax