Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Misterul fetei legate la ochi, lămurit! Protest mut față de (in)Justiție

Publicat

fata 2 Misterul fetei legate la ochi, fotografiate pe o bancă în Piața Iuliu Maniu din Alba Iulia, a fost parțial elucidat. Alba24.ro a reușit să afle identitatea fetei, precum și posibilele motive care au împins-o spre acest gest. Se pare că este vorba despre un protest față de Justiție, unde fata încercase să își caute dreptatea după o traumă pe care ar fi suferit-o în trecut, în relația cu un profesor de facultate. 

Am hotărât să nu facem publică identitatea acesteia și să nu dezvăluim alte detalii legate de viața ei privată, având în vedere starea temporară de vulnerabilitate în care se află în prezent. Fata nu este adolescentă, cum s-a speculat inițial, are 28 de ani și se pare că nici nu juca jocul ”Balena Albastră”. Era în schimb foarte supărată și avea o stare de ”deznădejde”, susțin cei care au intrat în contact cu ea. 

”Stătea singură, legată la ochi, am întrebat-o dacă are nevoie de ceva, dacă e OK și dacă e un protest. Nu mi-a răspuns nimic. Acum aștept să apar la Camera Ascunsă sau să aflu alt deznodământ”, a scris Anne-Marie Chelariu pe pagina sa de Facebook, autoarea postării. ”Am simțit tristețe/dezamăgire, când m-am apropiat” a adăugat ea.

Fata a mai fost văzută protestând în felul ei și în alte locuri din oraș, respectiv în fața primăriei din Alba Iulia unde a scris mesaje greu de decodat pe piramida de sticlă aflată în vecinătatea clădirii.

VEZI:  FOTO: ”Blue Whale” sau ”Baba oarba”? Misterul unei fete legate la ochi, pe o bancă, în centrul orașului face furori pe facebook

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Vic

    marți, 21.03.2017 at 15:07

    Daca ar protesta toti cei nemultumiti de (in)Justitia din tara, ar trebui sa umblam o gramada dintre noi, legati la ochi prin oras… Pacat de biata fata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax