Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Motivele pentru care au fost întreruperi de curent la Alba Iulia, săptămâna trecută. Precizări de la SDEE Transilvania Sud, Sucursala Alba

Publicat

electrica curent Conducerea Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud – Sucursala Alba a transmis, marţi, precizări referitoare la întreruperile de curent din Alba Iulia, de săptămâna trecută. Reamintim că unele zone din oraş au rămas fără energie electrică, temporar, în patru zile diferite, din cauza avariilor la reţea.

Dacă luni, marţi şi joi, problemele au fost la liniile electrice subterane, vineri, reţeaua a fost afectată de căderile de grindină.

“În perioada 19-23 iunie, în municipiului Alba Iulia au avut loc mai multe incidente în instalaţiile de distribuţie a energiei electrice, astfel:

În data de 19.06.2017, din cauza deteriorării unui cablu subteran, au fost întrerupte o parte dintre locurile de consum în cartierul Ampoi Centru, între orele 17.33-18.24, în data de 20.06.2017 au avut loc 2 defecţiuni, tot la cablurile electrice subterane, care au afectat parţial consumatorii în cartierele Cetate, Tolstoi şi Ampoi, între orele 18.07-19.28, în data de 22.06.2017 au avut loc 2 incidente care au afectat tot linii electrice subterane. Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă pentru consumatorii din cartierele Cetate şi Tolstoi, între orele 20.33-22.05.

Întreruperile în alimentarea cu energie electrică au fost necesare pentru depistarea, izolarea şi remedierea defecţiunilor survenite.

În data de 23.06.2017, în condiţii de vijelie şi căderi substanţiale de grindină (pentru care au fost emise mai multe avertizări meteo de cod portocaliu), au avut loc 6 defecţiuni la liniile electrice aeriene, care au afectat consumatori din cartierele Cetate şi Pâclişa (între orele 8.00-8.31, respectiv 17.27-2.30). Menţionăm că defecţiunile au fost cauzate de distrugerea mai multor izolatori de medie tensiune, care s-au spart în urma căderilor de grindină, depistarea acestora fiind dificilă în condiţii de noapte.

Echipele Societăţii de Distribuţie a Energiei Electrice Transilvania Sud – Sucursala Alba au intervenit de fiecare dată imediat, acţionând pentru izolarea defectelor şi reluarea furnizării energiei electrice în cel mai scurt timp posibil.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate şi asigurăm consumatorii că, în orice condiţii meteo, zi sau noapte, echipele noastre intervin prompt, obiectivul fiind restabilirea alimentării cu energie electrică, astfel încât disconfortul creat să fie minim”, se mai arată în comunicatul de presă transmis de directorul Sucursalei Alba, Bogdan Medrea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax