|

„Move Week Romania 2016”: Copii de la două grădinițe din Alba Iulia participă la întreceri sportive şi jocuri de echipă

move week afisCopii de la două grădiniţe din Alba Iulia participă la „Move Week Romania 2016”, evenimentul anual european care promovează beneficiile activităţilor fizice. Vor susţine întreceri sportiv-distractive şi vor primi diplome şi dulciuri.

Vor participa la eveniment, marţi, 24 mai, de la ora 10.00, copiii de la Grădinița nr. 11, iar joi, 26 mai, de la ora 10.00, copiii de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată”. Se vor organiza ștafete, trasee psihomotrice, jocuri de echipă.

În Alba Iulia, acţiunea este organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți Alba.

MOVE Week este un eveniment anual la nivel european și o parte integrantă a campaniei NowWeMOVE.  În acest an, acțiunea va avea loc în perioada 23-29 mai și implică 38 de țări, 2.941 de orașe și peste 3.400.000 le participanți.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, pantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skateîncălțăminte drumeție, pantaloni scurti, tricouri și bluze de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

„Cu această ocazie îi felicităm pe toți cei care practică sportul amator sau performanță și chemăm alături de ei pe cât mulți mai copii, tineri și vârstnici. Obiectivul principal este promovarea beneficiilor activităților fizice și participarea în mod regulat la sport în întreaga Europă.
MOVE Week și campania NowWeMOVE sunt coordonate la nivel central de International Sport and Culture Association Danemarca (ISCA), în colaborare cu Federația Europeană de Ciclism (ECF).

MOVE Week 2016 este susținută financiar de către Uniunea Europeană și Coca Cola Foundation. La nivel național organizatorul principal este Federația Română Sportul pentru Toți în colaborare cu Asociațiile Județene Sportul pentru Toți. În România evenimentele sportive vor avea loc în județele tării, implicând ONG-uri, comunități locale, școli, voluntari și sponsori”, au precizat organizatorii.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=491280avatar Publicat de pe 23 mai 2016 şi actualizat pe 23 mai 2016.
Publicat în ACTUALITATE, Educatie, SPORT.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Iulia: Ma bucur foarte mult pentru acest eveniment organizat la Alba Iulia. Eu sper ca, prin astfel de evenimente,...
  • Suspectul: Dar de Tarnu Ioan nu pomeniti nimic? De fapt el a instigat si ajutat pe muresan sa il inchida pe...
  • Espinosa: Putem spune fara sa gresim ca ne-am ”dilit”. S-au scapat fraiele in domeniul salarizarii. Nu doar ca sumele...
  • Lola: Oribil! Asa arata si acum vreo 20 de ani, pe atunci speram sa se refaca, acum nu stiu daca mai e loc de...
  • rusinea: Biserica va purta o mare vina multi de acum inainte, pentru ca da dovada de clementa cu poponarii in fusta...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI