Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Move Week Romania 2016”: Copii de la două grădinițe din Alba Iulia participă la întreceri sportive şi jocuri de echipă

Publicat

move week afis Copii de la două grădiniţe din Alba Iulia participă la „Move Week Romania 2016”, evenimentul anual european care promovează beneficiile activităţilor fizice. Vor susţine întreceri sportiv-distractive şi vor primi diplome şi dulciuri.

Vor participa la eveniment, marţi, 24 mai, de la ora 10.00, copiii de la Grădinița nr. 11, iar joi, 26 mai, de la ora 10.00, copiii de la Grădiniţa „Dumbrava Minunată”. Se vor organiza ștafete, trasee psihomotrice, jocuri de echipă.

În Alba Iulia, acţiunea este organizată de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Alba în parteneriat cu Asociația Județeană Sportul pentru Toți Alba.

MOVE Week este un eveniment anual la nivel european și o parte integrantă a campaniei NowWeMOVE.  În acest an, acțiunea va avea loc în perioada 23-29 mai și implică 38 de țări, 2.941 de orașe și peste 3.400.000 le participanți.

(P)  Haine sport pentru orice sezon, pe FashionSport.ro. Peste 40.000 de articole sport de bărbați, femei și copii.  Adidași alergare, pantofi ciclism, ghete fotbal, pantofi skateîncălțăminte drumeție, pantaloni scurti, tricouri și bluze de la 900 de branduri: Adidas, Jack and Jones, Nike, Pierre Cardin, Puma, Londsdale, Under Armour, Brithish Knights, New Ballance, Karrimor, Soul Cal, Everlast, Dunlop, Kangol, Vans etc. Reduceri mari în fiecare zi

„Cu această ocazie îi felicităm pe toți cei care practică sportul amator sau performanță și chemăm alături de ei pe cât mulți mai copii, tineri și vârstnici. Obiectivul principal este promovarea beneficiilor activităților fizice și participarea în mod regulat la sport în întreaga Europă.
MOVE Week și campania NowWeMOVE sunt coordonate la nivel central de International Sport and Culture Association Danemarca (ISCA), în colaborare cu Federația Europeană de Ciclism (ECF).

MOVE Week 2016 este susținută financiar de către Uniunea Europeană și Coca Cola Foundation. La nivel național organizatorul principal este Federația Română Sportul pentru Toți în colaborare cu Asociațiile Județene Sportul pentru Toți. În România evenimentele sportive vor avea loc în județele tării, implicând ONG-uri, comunități locale, școli, voluntari și sponsori”, au precizat organizatorii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax