Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Municipiul Aiud a intrat în „Ţara lui Andrei”

Publicat

Şcoala Generală „Axente-Sever”, susţinută de către Primăria şi Consiliul Local Aiud doreşte să amenajeze pentru locuitorii din Aiud o zonă de  agrement în Pădurea Slobodă. Pentru realizarea acestui obiectiv, cele două instituţii s-au înscris cu un proiect în competiţia lansată de către Petrom România, care premiază cu 5.000 de euro lunar cea mai votata idee ecologistă, venită din partea comunităţilor locale şi susţinută de autorităţi.

Proiectul prevede crearea unui teren de fotbal, amplasarea unor băncuţe şi a unor coşuri de gunoi, în zona propusă.

Petrom România va selecta un singur proiect pentru finanţare, în baza voturilor pe care le obţin până la sfârşitul lunii noiembrie. Aşadar, fiecare aiudean sau cetăţean din Alba poate să contribuie la proiectul înscris în competiţie de către municipiul Aiud. Cei care doresc să dea un vot pentru Pădurea Slobodă nu trebuie decât să acceseze site-ul www.taraluiandrei.ro secţiunea „ORAŞUL TĂU” şi să voteze proiectul lunii noiembrie – „Amenajare zonă de agrement în Pădurea Slobodă”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax