|

Municipiul Aiud se alătură orașelor europene care marchează evenimentul ”Săptămâna europeană a mobilității”. Programul activităţilor în perioada 16-22 septembrie

Saptamana mobilitatiiÎn perioada 16 – 22 septembrie 2017, Primăria municipiului Aiud, în parteneriat cu unitățile de învățământ aiudene, organizează o serie de activități dedicate ”Săptămânii europene a mobilității”.

Activitățile vor debuta sâmbătă, 16 septembrie 2017, de la ora 09:00, cu o ”plimbare eficientă”. Grupurile de elevi vor porni din fața primăriei într-o plimbare prin municipiu, colectând deșeuri și împărțind fluturași cu diferite mesaje legate de mobilitate și ecologizare.

În cea de-a doua zi, duminică, 17 septembrie, amatorii de ciclism sunt invitați de la ora 10:00 la o plimbare până în Pădurea Sloboda. Plecarea se va face din fața primăriei, cu un popas la locul de picnic din Pădurea Sloboda, unde se va organiza o salubrizare a acestui loc.

În perioada 18 – 21 septembrie 2017 vor fi organizate diferite activități și concursuri dedicate preșcolarilor din grădinițele aiudene, pe teme de mobilitate și ecologizare.

În ultima zi a evenimentului, vineri, 22 septembrie, cetățenii municipiului sunt invitați să se alăture funcționarilor din cadrul Primăriei municipiului Aiud și să renunțe la transportul cu mașina, mergând pe jos sau folosind o bicicletă, totul în scopul reducerii poluării atmosferice.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=594914avatar Publicat de pe 13 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.
  • george: trebuia sfintit si oprisa 😁😁
  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI