Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Neacordarea de prioritate pietonilor, în atenția polițiștilor rutieri din Alba Iulia. 12 permise de conducere reținute și amenzi de peste 16.000 lei

Publicat

intersectie centru trafic circulatie pietoni masini semafoare defectiune Polițiștii rutieri din municipiul Alba Iulia au organizat, miercuri, o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere cauzate de neacordarea de prioritate pietonilor angajați în traversarea regulamentară a străzii. Cu această ocazie au fost constatate 70 de abateri contravenționale, fiind aplicate amenzi în valoare totală de peste 16.000 lei. De asemenea, au fost reținute 12 permise de conducere, dintre care 10 pentru neacordarea de prioritate pietonilor.

În data de 4 martie, Poliţiştii rutieri din Alba Iulia au desfăşurat pe raza municipiului, o acţiune de prevenire a accidentelor rutiere datorate neacordării de prioritate pietonilor angajaţi în traversarea regulamentară a străzii.

Poliţiştii au constatat 70 de abateri contravenţionale de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice, din care 10 au fost aplicate conducătorilor auto care nu au acordat prioritate pietonilor angajaţi în traversare pe trecerea de pietoni.

Au fost reţinute 12 permise de conducere, din care 10 pentru neacordarea de prioritate pietonilor şi a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 16.575 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Raul89

    vineri, 06.03.2015 at 10:27

    Ar trebui sa continua in fiecare zi 😉 nu sa stea in boscheţi si pe treceri de pietoni sau autobuze sau trotuare cu radarul ! Si ar face bine ca iei sa nu mai treaca pe rosu la semafor ziua si noaptea si sa intoarca pe dubla linie continua !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax