Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Nepotriviri în PDL Alba la susținerea președintelui partidului: Hava și Dumitrel îl sprijină pe Blaga, parlamentarii așteaptă alt candidat

Publicat

„Este nevoie de o operație chirurgicală radicală la conducere, pentru a menține PDL în cursă”. Aceasta este părerea parlamentarilor PDL Alba, Alexandru Pereș și Clement Negruț, despre alegerile de la conducerea PDL, organizate în luna martie în cadrul Convenției partidului. Candidaturile deja depuse, a actualului președinte PDL, Vasile Blaga și a Elenei Udrea nu reprezintă variantele pe care le-ar susține, pentru „revigorarea absolut necesară a PDL”, ci aceștia așteaptă o a treia candidatură.

Cu toate că președintele PDL Alba și primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava și prim-vicepreședintele PDL Alba și președintele Consiliului Județean, Ion Dumitrel, au anunțat că îl susțin ca președinte pe Vasile Blaga, opțiunea acestora nu este împărtășită și de parlamentari. Motivul acestei decizii este că Blaga a făcut „două lucuri impardonabile” care au afectat negativ rezultatele partidului la alegeri: „a lăsat partidul fără conducere în momente importante cum au fost alegerile locale și parlamentare” și „promovează oameni fără performanțe confirmate prin voturi, cultivă slugărnicia și premiază rezultate proaste”.

Deși susțin că „femeile din PDL sunt o certitudine grăitoare”, se pare că nici Elena Udrea nu este cea pe care parlamentarii PDL de ALba o vor susține la conducerea centrală a partidului.

Deputatul Clement Negruț consideră că un candidat care ar putea avea șanse să câștige funcția și ar avea un aport pozitiv la „soarta” partidului ar fi Adriean Videanu, dar în niciun caz nu l-ar vedea ca președinte pe Gheorghe Falcă, un alt nume vehiculat.

Senatorul Alexandru Pereș consideră că o variantă potrivită pentru fotoliul de președinte ar fi Liviu Negoiță, „un prosper avocat și membru al PDL”, care, în plus, are și avantajul de a fi bucureștean și de a cunoaște mecanismele intrinseci ale partidului.

FOTO: Cristina NICOLA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. jean

    sâmbătă, 16.02.2013 at 07:44

    măi,da”pîn-acum nu mult timp erau toţi la unison.votau mecanic cum le dicta „chiorul”.se vede treaba că nu le place-n opoziţie ! MĂ ! şedeţ blînd că „foca” o să vă mazilească la prima abatere !

  2. Pingback: 162 de delegați din Alba participă la Convenția extraordinară a PDL din 23 iunie. Se desemnează noua conducere a partidului | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax