Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nissan recheamă în service aproape 100 de maşini din România. Problemele descoperite de constructorul de automobile

Publicat

nissan Aproape 100 de maşini marca Nissan din România vor fi rechemate în service. Renault Commercial Roumanie a notificat Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) despre începerea unei campanii de rechemare în service pentru modelele Nissan Maxima, Pulsar, Juke, Qashqai și X-Trail.

„În cadrul procesului de urmărire continuă a calității vehiculelor, Nissan a identificat un posibil incident la sistemul de verificare a sondei de oxigen. (…) Nissan a identificat că, în cazul defectării sondei prin scurt-circuitul acesteia, nu se aprinde niciun martor luminos de avertizare în tabloul de bord. În această situație, este posibil ca reglementările legale să nu fie îndeplinite”, se arată în notificarea transmisă ANPC.

Potrivit notificării, proprietarilor de autoturisme vizaţi li se recomandă contactarea unui reparator autorizat din rețeaua Nissan România, pentru verificarea și repararea vehiculului.

Reparația va dura maximum 30 de minute. Reparatorii vor efectua o actualizare de software a calculatorului de injecție.

Potrivit notificării, de această defecţiune pot fi afectate 96 de autoturisme marca Nissan din România, modelele Maxima, Pulsar, Juke, Qashqai și X-Trail.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax