Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba: REZULTATE la concursurile pentru 8 posturi de medici şi asistenţi. În 15 aprilie, probă scrisă pentru 5 funcţii de medic şef secţie

Publicat

spital alba Spitalul Judeţean de Urgenţă din Alba Iulia a făcut publice rezultatele concursurilor pentru ocuparea a două posturi de medici specialişti, respectiv şase posturi de asistenţi medicali debutanţi, organizate în perioada 7-11 martie. De asemenea, sunt disponibile rezultatele după proba scrisă, pentru cele două posturi de infirmier, respectiv îngrijitoare, la secţiile Ortopedie şi Obstetrică-ginecologie. Concursul pentru postul de medic specialist laborator a fost amânat pentru data de 7 aprilie.

Spitalul Judeţean Alba angajează doi medici specialişti noi, în urma concursului din 11 martie. Postul de medic specialist în chirurgie vasculară va fi preluat de Florina Piţu (AICI, rezultatul concursului), iar cel de medic psihiatrie, la Compartiment Psihiatrie Cronici Baia de Arieş îi revine lui Daniel Florin Paul (AICI, rezultatul).

Pentru cele şase posturi de asistent medical debutant – două la Secţia Ortopedie şi traumatologie, respectiv patru la Obtetrică-ginecologie, au fost înscrişi 27 de candidaţi, iar 26 au intrat în concurs, după proba selecţiei de dosare.

Potrivit rezultatelor finale, au fost admise candidatele: Ileana Nicoleta Adam, Mihaela Moldovan, Raluca Maria Seuca, Maria Stănuş, Maria Ana Sularia, Adina Mihaela Şandru. AICI, rezultatele.

Spitalul a publicat şi rezultatele după proba scrisă la concursul pentru postul de infirmier debutant la Secţia Ortopedie, respectiv postul de îngrijitoare curăţenie la Obstetrică-ginecologie. Pentru fiecare post, a promovat proba câte un candidat. AICI, lista.

Concursul pentru postul de medic specialist laborator a fost amânat pentru data de 7 aprilie.

De asemenea, în 15 aprilie, spitalul organizează concursurile (proba scrisă) pentru 5 funcţii de medici şefi secţii. Au fost depuse dosare de concurs pentru funcţiile de conducere de la secţiile de Gastroenterologie, Cardiologie, Chirurgie generală, Obstetrică-ginecologie şi Pediatrie. Deocamdată, nu este candidat pentru funcţia de şef  al Serviciului de Medicină Legală.

La probele scrise, pentru aceste funcţii, candidaţii trebuie să obţină minimum 70 din 100 de puncte. La proba practică /clinică, punctajul minim de promovare este 50. Condiţiile sunt similare pentru interviu. După toate probele, candidaţii trebuie să obţină minimum 200 de puncte, pentru a promova în funcţie.

Candidaţii trebuie să aibă minimum 5 ani vechime în specialitatea postului, să aibă atestat în managementul serviciilor de sănătate sau să confirme că îl vor obţine în cel puţin un an de la numirea în funcţie. Nu pot participa la concurs persoanele sancţionate în ultimii doi ani de Colegiul Medicilor sau cele cărora le-a încetat contractul de administrare (conform OMSP 1406/2006, art. 5, lit b)-d). AICI, integral, condiţii de participare.

Vezi şi REZULTATE FINALE 2014 la concursurile pentru posturile de şef secţie la Spitalul Judeţean Alba. Medicii şi-au păstrat funcţiile

Citeşte şi Medicul Mircea Ludoșan s-a pensionat. Funcția de șef al Secției Obstetrică – Ginecologie, preluată interimar de colegul de „breaslă”, Nicolae Frum

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax