|

Noul Duster, lansat la Salonul Auto de la Frankfurt. Schimbări majore de la Dacia. Cum arată interiorul şi preţul de pornire

Duster 2018Dacia a lansat, marţi, la Salonul Auto de la Frankfurt, a doua generaţie a SUV-ului Duster. Noul Duster vine cu un interior complet nou.

Spre deosebire de exterior, unde designerii Grupului Renault au ales o cale „conservatoare” și au mizat pe o evoluție a conceptului care stă la baza lui Duster, interiorul se schimbă radical ca aspect, ergonomie și calitate percepută.

Chiar dacă Duster rămâne în continuare fidel logicii de bază a unei mașini concepute pentru a fi durabilă, cu materiale dure în prim-plan și fără prea multe „finețuri” la capitolul opțiuni de personalizare cromatică, modul în care designerii au așezat piese puzzle-ului ne înfățișează o mașină complet diferită față de cea anterioară.

Bordul se schimbă complet. Apar cinci noi aeratoare, dintre care trei sunt așezate central. Nu vă așteptați la vreun artificiu tehnic vizual, potrivit Automarket.ro. Dacia a preferat eficiența în fața spectacolului, astfel că piesa în sine este una formată din foarte puține elemente.

Duster va permite pornirea fără cheie printr-un buton de Start.

Cei prezenţi la Frankfurt au putut vedea SUV-ul românesc în toată splendoarea lui, cu o grilă a radiatorului mai mare, blocuri de lumini cu semnatura LED, o formă diferită pentru stopuri şi scuturi ceva mai pronunţate, atât în faţă, cât şi în spate.

Materialele şi finisajele sunt mai calitative, scaunele oferă un confort sporit, iar deasupra display-ului sistemului de infotainment avem acum trei fante de aer. Totodată, spaţiile de depozitare au fost suplimentate, conform 4tuning.ro.

Noul Duster vine cu un preţ începând cu 11.000 de euro, iar suma creşte în funcţie de dotările pentru care optează cumpărătorul.

sursă: realitatea.net

URL scurt: http://alba24.ro/?p=594763avatar Publicat de pe 13 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Marian: De ce s-a pus jos la 00:18′ – 00:28′?
  • ionut: Aplicatia de la DSU merge ca vremea, cum vrea si cand vrea.. Cu parere de rau M.A.I ati dat „x” cu...
  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI