Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noul manager al Bibliotecii Județene și-a prezentat programul de activități pe 2017. Buget de aproape 850.000 de lei pentru 29 de proiecte

Publicat

IMG_20170504_130814Noul manager al Bibliotecii Județene „Lucian Blaga” din Alba Iulia, Silvan Stâncel, și-a prezentat astăzi programul minimal de management pentru anul 2017. Potrivit acestuia, numărul proiectelor pe care le va desfășura biblioteca ajunge la 29 structurate pe 8 programe de activități, cu un buget total de 847.000 de lei.

Cea mai mare sumă de bani va fi cheltuită pe achiziția de cărți, reespectiv 175.000 de lei. Alți bani vor fi cheltuiți pentru festivalul ”Dilema veche”, respectiv 150.000 de lei. Pe locul al treilea în ordinea sumelor cheltuite este Târgul de Carte ”Alba Transilvana”, cu 120.000 de lei.

Managerul bibliotecii a spus că este deschis spre parteneriate (inclusiv spre cele internaționale) și că dorește să implice cât mai multă lume în programul bibliotecii. La prezentarea programului său de management, Silvan Stâncel i-a invitat pe reprezentanții tuturor instituțiilor de cultură din județul Alba. Printre cei prezenți s-au numărat Aurel Pantea, președintele filialei Alba-Hunedoara al Uniunii Scriitorilor, Diana Câmpan, reprezentanta Universității ”1 Decembrie 1918”, Nicolaie Moldovan, city – manager Alba Iulia, Dumitru Fulea, vicepreședintele Consiliului Județean Alba și alții.

Este pentru prima dată când un manager nou instalat în funcția unei instituții publice din Alba își prezintă în mod transparent programul de activități și își invită colegii care conduc alte instituții să i se alăture.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax