Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noul secretar al județului Alba este Vasile Bumbu. A participat la prima şedinţă a CJ Alba, de la preluarea funcţiei

Publicat

bumbu vasile Vasile Bumbu, noul secretar al județului Alba, a participat, joi, la prima şedinţă a Consiliului Judeţean în această calitate. Reamintim că funcţia ocupată recent de Bumbu a rămas vacantă după ce fostul secretar, Mariana Hurbean, s-a pensionat.

În 3 aprilie 2015 a avut loc prima încercare de ocupare a postului rămas vacant. Cei doi candidaţi înscriși (Vasile Bumbu şi Elena Draşovean) nu au promovat proba scrisă.

Concursul a fost reluat în data de 22 iunie 2015, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din Bucureşti, iar la a doua încercare funcţia a fost ocupată de Vasile Bumbu.

Vasile Bumbu este născut la Sebeș, în 8 iunie 1970. Este absolvent al Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, Facultatea de Științe, specializarea Drept. Și-a început activitatea profesională în 1998 ca și consilier juridic la Biroul juridic și contencios administrativ, la Prefectura Alba.

A ocupat pe rând funcția de șef birou și consilier juridic superior la Prefectura județului Alba, secretar general, director executiv și șev serviciu la Instituția Prefectului, județul Alba.

Ca și bunuri, potrivit declarației de avere deține un imobil în suprafață de 86,51 mp în municipiul Sebeș și două mașini, o Dacia Solenza și un Chevrolet. Totodată, deține un cont în bancă în valoare de aproape 25.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax