Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Noul vicepreşedinte al organizaţiei municipale PSD, Radu Todoran va candida pentru o funcţie de consilier local

Publicat

Radu Todoran, din 23 noiembrie 2011 este vicepreședinte PSD Alba Iulia

Noul vicepreşedinte al organizaţiei municipale Alba Iulia a PSD, Radu Todoran, şi-a manifestat dorinţa de a candida pentru funcţia de consilier local, în cadrul alegerilor de anul viitor. Potrivit conducerii PSD Alba Iulia, listele cu candidaţii pentru consiliile locale nu au fost definitivate, însă candidatura lui Radu Matei Todoran va apărea cu siguranţă pe acestea.

Preşedintele Organizaţiei PSD Alba Iulia, Ovidiu Jidveian, a declarat pentru Alba24.ro că noul vicepreşedinte Radu Todoran va fi unul dintre candidaţii acestui partid pentru funcţia de consilier local al municipiului. Listele finale cu candidaţii pentru posturile locale din CL vor fi definitivate anul viitor, când vor fi stabilite detaliile privind comasarea alegerilor.

Radu Todoran a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al organizaţiei municipale a PSD în data de 23 noiembrie 2011 şi este membru al acestui partid din luna martie.

Reamintim că, în data de 3 noiembrie 2011, Radu Todoran a fost ales în funcţia de preşedinte interimar al proiectului „Alba Iulia – Capitală Culturală Europeană în 2020”, pe considerentul că acesta nu avea nicio implicaţie politică. În momentul alegerii ca președinte interimar al Grupului de Inițiativă, Radu Todoran nu a făcut precizarea că este membru PSD .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. BARBISON

    joi, 08.12.2011 at 12:25

    mai intra multi pdl-isti in usl? in curind pdl isi face filiala in usl:)

  2. Alexandru

    joi, 08.12.2011 at 22:55

    Acest domn Radu Todoran e acelasi cu cel care a fost sef de campanie la PDL, apoi consilier local la Alba Iulia, din partea PDL desigur, pe urma manager public la Primaria Sebes, din partea aceluiasi PDL.

    In primavara a vrut sa se inscrie la liberali dar a fost refuzat, iar acum vad ca a ajuns la PSD si isi doreste, ropot de tobe, pam-param-param, sa fie …. iarasi consilier local la Alba Iulia, unde a fost si de unde si-a dat demisia o data!!

    Sa mor de mai inteleg ceva!

  3. radu

    vineri, 09.12.2011 at 17:59

    este o ******* politica (sper sa nu fiu cenzurat)

  4. alecu radoslav

    duminică, 29.01.2012 at 18:59

    Bai Alexica-Inima-Rea,parca ai mai bagat tu bete pe sub poarta si parca ai mai fost muscat…La ce moaca acra ai…Te mai supui si acum pravilelor portocalii?Mare sulfa esti.Dar ce conteaza,impreuna cu ala de-si zice „radu”(daca nu cumva esti tot tu,nu-i ajungeti nici la gleznele Todoran-ului,ba analfa…Credetri voi ca si-a facut cerere de intrare in PNL si i-a fost respinsa?Merget ma la prasila,ca aveti cortexul plin de maracini…ca a plecat din pdl,bine a facut.a plecat cand pdl-ul era tare nu acum cand va trece prin capatana sa plecati si voi.Si-a dat demisia din consilier local pentru ca n-a vrut sa fie partas la ****** cu Cetatea si cu Unirea-fotbal-slab…Bai **** ****,puse pe latrat,bai slugi vopsite in recitatori,cat mai puteti arunca cu noroi?nu va dor manurile?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax