Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noutăţi de la IPJ Alba pentru şoferi. Cum pot fi trimise pe e-mail, la Poliţie, dovezile de plată pentru amenzi de circulaţie sau alte documente

Publicat

sediu ipj

sediu IPJ politia alba După ce IGPR a anunţat că persoanele care au primit amenzi de circulaţie pot trimite scanate dovezile de plată pe e-mail, Inspectoratul de Poliție Județean Alba transmite precizări.

Vezi şi Poliția Română, anunț important pentru șoferi. Ce trebuie să facă dacă au luat o amendă de circulație

IPJ Alba a pus în practică procedurile dispuse prin Ordonanța de Urgență a Guvernului 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.  Poliția Română operaționalizează prevederile O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost create adrese de e-mail unde cetăţenii pot transmite, scanate, atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.) cât și dovada plății amenzii de circulație.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliție, dovada plății amenzii poate fi transmisă la adresa de e-mail oug41.2016.sr@ab.politiaromana.ro

Totodată, adresa de e-mail pusă la dispoziția cetățenilor pentru obținerea de informații legate de emiterea certificatului de cazier judiciar este cazier@ab.politiaromana.ro

Cetăţenii trebuie să ştie că, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei, iar certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

În ceea ce priveşte alte solicitări ale cetăţenilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba informează că acestea pot fi transmise, în continuare, şi pe adresa de e-mail relatiipublice@politiaalba.ro.

Informaţii utile şi legături către adresele de e-mail ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pot fi găsite pe site-ul instituţiei https://ab.poliţiaromana.ro .

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax