Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Noutăți la WhatsApp: Aplicația va permite ștergerea mesajelor, inclusiv din telefonul destinatarului

Publicat

whatsapp video callDacă vi s-a întâmplat deja să trimiteți din greșeală mesaje unei persoane și să doriți să le ștergeți, în curând veți putea face asta în aplicația WhatsApp.

Potrivit WABetaInfo, un site care testează mai devreme funcțiile noi WhatsApp, aplicația de mesagerie testează funcția „delete for everyone”(ștergeți pentru toată lumea, n.red.). „Serverul funcționează în final și va putea retrage mesaje trimise”. Astfel, va fi foarte clar că un mesaj expediat nu va dispărea doar de pe ecranul telefonului tău, ci de pe al tuturor participanților la conversație.

Cu această caracteristică, utilizatorii vor putea să „anuleze trimiterea” unor texte, imagini, clipuri video, GIF-uri, documente, citate și chiar update-uri la status într-o fereastră de cinci minute de la trimiterea acestora, informează The Independent. Totuși, mesajele care au fost trimise de mai mult de cinci minute sau care au fost deja citite nu vor putea fi șterse, mai scrie sursa citată.

Potrivit sursei citate, noua funcție va fi disponibilă atât pe Android cât și pe iOS.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax