Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nu a vrut să candideze în Alba și s-a dus la Buzău. A „luat-o-n buză rău”. Liberalul Teodor Atanasiu, 11,7 % la Senat

Publicat

teodor atanasiu Teodor Atanasiu și-a încercat norocul la alegerile parlamentare din acest an tocmai la Buzău. Orientarea sa nu a fost tocmai bună, acesta fiind marele perdant al acestor alegeri. PNL Buzău abia a ajuns la 11,71%, scor care i-a asigurat plecarea din Parlamentul României.

Atanasiu a lăsat și Alba și București și a plecat la Buzău pentru a obține un al treilea mandat în Parlamentul României, mutare care nu l-a ajutat, ba chiar l-a scos din cărți și și-a lăsat liber scaunul de senator.

„Am votat cu încredere, pentru că sunt convins că buzoienii au înţeles oferta noastră, îşi doresc să ducă o viaţă mai bună, îşi doresc ca nepoţii şi copiii lor să nu mai fie nevoiţi să plece să-şi caute un trai decent în altă parte, îşi doresc venituri decente, la ei acasă, în judeţul Buzău. Spre deosebire de toate pronosticurile făcute până acum, este o vreme minunată în plină iarnă, o prezenţă la vot nepreconizată de niciun analist politic şi în niciun sondaj de opinie. Sper să avem cea mai plăcută surpriză în urma scrutinului de astăzi”, a mai spus, la ieșirea de la urne, Atanasiu.

Buzoienii care au ieșit va vot în 11 decembrie nu i-au dat șansa lui Atanasiu să-şi continue activitatea în Parlament după ce PNL Buzău a scos un scor de 11,7%, în timp ce PSD Buzău a luat un procent de 64,7%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Dani

    marți, 13.12.2016 at 16:53

    Perfect! In sfarsit o veste buna dupa victoria PSD. Cred ca acesta e singurul efect pozitiv al acestei victorii! Oamenii fara caracter cum e Atanasiu trebuie sa dispara din politica!

  2. ming țonping

    miercuri, 14.12.2016 at 09:08

    din categoria reziduri politice…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax