Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Nu mai sunt bilete pentru spectacolul lui Ionuț Fulea

Publicat

Biletele pentru lansarea noului album al interpretului de muzică populară Ionuț Fulea s-au vândut ca pâinea caldă.  Tichetele puse în vânzare la Casa de Cultură a Sindicatelor s-au epuizat, vineri, cu nouă zile înaintea evenimentului.

Prețul redus al biletelor (10 lei), precum și numărul mare de artiști care vor sosi la Alba Iulia i-au determinat pe albaiulieni să cumpere tichetele pentru evenimentul ce va avea loc pe 21 noiembrie. Printre cei care şi-au anunţat prezenţa la spectacol se numără: Furdui Iancu, Ioan Bocşa, Dumitru Fărcaş, Dinu Iancu Sălăjanu, Andreea Voica, Niculina Stoican, Matilda Pascal Cojocăriţa, Mirela Mănescu, Mariana Deac şi Adina Medrea.

Vânzătoarea de la casa de bilete a susținut că s-a primit un număr redus de locuri pentru acest eveniment. „Au fost puse în vânzare puține bilete și domnul Fulea a spus că nu dorește ca oamenii să stea în picioare”, a declarat vânzătoarea de bilete de la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Noul album cuprinde 17 piese vechi, aparţinând unor artişti grei a muzicii populare româneşti, din anii ‘80 şi nu numai.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax