Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Nu-mi place faţa ta!”: aşa a început un scandal într-un bar din Cîmpeni. Bătăușul a fost amendat de jandarmi cu 200 lei

Publicat

Nu i-a plăcut faţa partenerului de pahar, aşa că a început să îl înjure şi să îl ameninţe cu bătaia. Aşa a început un scandal într-un bar din Cîmpeni, marţi noaptea. În jurul orei 2.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit pentru aplanarea scandalului. Beligerantul a fost amendat cu 200 de lei, iar persoana care servea la bar a primit un avertisment pentru că a continuat să servească alcool unui bărbat în stare evidentă de ebrietate.

Un scandal a izbucnit marţi noaptea în incinta unui local situat pe strada Revoluţiei 1848 din Cîmpeni. La faţa locului, jandarmii au constatat că B.M., de 21 de ani, aflat în avansată stare de ebrietate, îl înjura şi ameninţa cu acte de violenţă pe alt client al localului. Tânărul susţinea că “nu-i plăcea faţa” partenerului de pahar şi de aceea dorea să-l determine să părăsească incinta barului.

Jandarmii au aplanat repede conflictul şi au prevenit apariţia unor fapte de natură penală. B.M. a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei. Totodată, persoana care servea la bar, T.N.C., o tânără de 20 de ani, a fost sancţionată cu avertisment scris pentru încălcarea prevederilor legale care interzic servirea sau continuarea servirii cu alcool a persoanelor aflate în vădită stare de ebrietate.

Pentru prevenirea unor astfel de incidente, jandarmii reamintesc că  provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice se sancţionează cu amendă de la 200 lei la 1.000 de lei, iar în cazul în care faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, cuantumul amenzii este cuprins între 1.000 şi 3.000 de lei.

De asemenea, readuc în atenţie faptul că servirea cu băuturi alcoolice, în localurile publice, a consumatorilor aflaţi în vădită stare de ebrietate, precum şi a minorilor, constituie contravenţie şi se poate sancţiona cu amendă de la 100 la 500 de lei , iar în cazul repetării acestei fapte se poate dispune, măsura suspendării activităţii localului public pe o perioada cuprinsă între 10 şi 30 de zile.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax