Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Numărul 13 i-a adus ghinion. Un şofer din Ocna Mureş a intrat cu maşina într-un arbore, după ce a pierdut controlul volanului, la Aiud

Publicat

politia Un şofer în vârstă de 24 de ani a ajuns cu maşina în decor, duminică, după ce a pierdut controlul volanului într-o curbă, în dreptul unei case cu numărul 13, la Aiud. În urma accidentului, un pasager de 63 de ani a ajuns la spital.

Accidentul s-a petrecut de 1 martie, în jurul orei 15.00, pe strada Morii din municipiul Aiud, în dreptul imobilului cu numărul 13.

T.V. ( 24 de ani), din Ocna Mureș, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă la dreapta a intrat în coliziune cu un arbore ornamental.

În urma accidentului, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Turda, pasager în autoturism, a suferit leziuni corporale ușoare fără a rămâne internat în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax