Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O elevă de la Şcoala de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură din Alba a obţinut Premiul de Popularitate la Festivalul „Tinereţe pe Portativ” de la Cluj

Publicat

Bianca Chiorean, o tânără care urmează cursuri de canto-muzică uşoară la Şcoala de Artă şi Meşteşuguri din cadrul Centrului de Cultură „Augustin Bena” a câştigat „Premiul de Popularitate” în cadrul Festivalului de Muzică Uşoară „Tinereţe pe Portativ”. Concursul aflat la ediţia a VII-a s-a desfăşurat la Cluj Napoca în perioada 26-27 octombrie.

Printre cei 14 participanţi la festivalul de muzică uşoară din mai multe judeţe precum Mureş, Bihor, Satu Mare şi Cluj s-a numărat şi Bianca Chiorean din Alba. Aceasta s-a remarcat în cadrul concursului cu două piese: ,,Prin ochii tăi pot visa”- din repertoriul Paulei Seling și ,,Ain`t No Other Man”, din repertoriul Cristinei Aguilera.

Bianca are 16 ani, este elevă a Colegiului Naţional „Titu Maiorescu” din Aiud şi urmează de doi ani cursurile de canto-muzică uşoară coordonate de profesoara Marinela Popa, în cadrul Şcolii de Arte şi Meşteşuguri a Centrului de Cultură „Augustin Bena”, fiind şi componentă a grupului „Primavera”.

În cadrul festivalului „Tinereţe pe portativ” a obţinut ,,Premiul de popularitate”, iar în acest an a mai câştigat mențiunea la festivalul ,,Alba-Star” ediţia I, 2013 de la Alba Iulia. Alături de profesoara Marinela Popa, dar şi de colegele din grupul „Primavera”, a participat la mai multe concursuri pe plan local şi naţional.

În cadrul festivalului au fost acordate în total patru premii – I, II, III şi Popularitate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax