Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Aiud, arestată preventiv, după ce nu a respectat interdicţia de a nu părăsi judeţul Alba. Este cercetată pentru furt calificat

Publicat

pol

O femeie de 46 de ani din Aiud a fost arestată pentru o perioadă de 30 de zile, pentru că nu a respectat interdicţia impusă de instanţă de a nu părăsi judeţul Alba şi a plecat în Maramureş. Aceasta este cercetată într-un dosar penal pentru furt de componente metalice de la o firmă din oraş.

Potrivit IPJ Alba, marţi 18 septembrie, judecătorii din cadrul Judecătoriei  Aiud au acceptat propunerea formulată  de poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului şi a dispus înlocuirea măsurii preventive „de a nu depăşi limita teritorială a județului Alba” cu măsura „arestării preventive pe o perioadă de 30 de zile faţă de Ileana S. (46 de ani). Femeia din Aiud este cercetată  într-un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

ÎAceasta nu a respectat obligaţia „de a nu depăşi limita teritorială a Judeţului Alba”, impusă de Tribunalul Alba şi a plecat  în județul Maramureș.

La 10 ianuarie, Ileana S. a fost arestată  preventiv pentru comiterea  infracțiunii de furt calificat” în dauna unei societăţi comerciale din Aiud. Împreună cu Leonte M. (35 de ani) şi Sorinel B. (46 de ani), a sustras componentele metalice de la şpalierii de pe un teren în suprafaţă de 6 hectare, cultivat cu viţă de vie. Prejudiciul cauzat prin infracţiune a fost estimat la 20.000 lei.

Ulterior, faţă de Ileana S. instanţa de judecată a dispus înlocuirea măsurii arestării preventive cu măsura „obligării de a nu părăsi judeţul Alba”.

Suspecta a fost depusă în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax