Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O femeie din Alba Iulia aniversează în martie un centenar de viaţă. Consilierii locali o premiază cu 500 de lei, cu ocazia zilei de naştere

Publicat

100 de ani Consilierii locali din Alba Iulia au acordat unei albaiulience, cu ocazia împlinirii vârstei de 100 ani, suma de 500 lei. Sofia Meteșan s-a născut în 27 martie 1915, în localitatea Izvorul Ampoiului.

Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat, în ședința de joi, 12 martie, acordarea sumei de 500 lei către Sofia Meteșan, care va împlini în 27 martie, vârsta de 100 ani.

Femeia care locuieşte în prezent în municipiul Alba Iulia s-a născut la data de 27 martie 1915, în localitatea Izvorul Ampoiului (Zlatna), județul Alba și provine dintr-o familie cu cinci copii.

A fost căsătorită, dar a divorțat la vârsta de 37 ani. Nu are copii, de la divorț și până în prezent trăind singură.

Aceasta locuiește singură într-o garsonieră proprietate personală, fiind ajutată de către familia unui nepot cu care a încheiat un contract de întreținere. Se deplasează greu, folosind un cadru metalic.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax