Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

O femeie, MEDIC DE FAMILIE din Alba Iulia a MURIT în accident rutier la Braşov. Soţul ei, în stare gravă la spital

Publicat

smurd

SMURD Alba Tragedie într-o familie de medici din Alba Iulia. O femeie de 53 de ani, medic de familie a murit, iar soţul ei se află în stare gravă la spital, în urma unui accident rutier petrecut duminică, DN1, pe raza localităţii Timişul de Sus, lângă Predeal, judeţul Braşov. Cristina Todiraş a murit pe loc, iar soţul ei, Ionel Todiraş se află în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov.

Cabinetul de medic de familie se afla în Alba Iulia, pe strada Regiment V Vânători.

Potrivit comisarului şef Liviu Naghi, purtător de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, accidentul s-a petrecut la ora 13.50, pe DN1, pe raza localităţii Timişul de Sus, după ce şoferiţa de 53 de ani, care conducea un autoturism dinspre Predeal spre Braşov, a ieşit din coloană şi a intrat pe contrasens. Din sens opus venea un TIR care circula regulamentar, în urma impactului violent şoferiţa autoturismului murind pe loc, iar pasagerul din maşina condusă de ea fiind grav rănit.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov a intervenit cu un echipaj de descarcerare şi două SMURD. Din nefericire, Cristina Todiraş, în vârstă de 53 de ani, a murit pe loc în urma impactului, medicii nemaiputând să-i salveze viaţa.

Soţul ei, Ionel Todiraş, pasager în dreapta a rămas încarcerat. A suferit multiple traumatisme craniene şi toracice şi a fost transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean Braşov pentru îngrijiri. Bărbatul este internat la secţia de Reanimare a spitalului.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax