Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O nouă firmă poate vinde asigurări RCA pe piaţa din România. Precizări de la Autoritatea de Supraveghere Financiară

Publicat

accident rca

accident rcaO nouă firmă a primit autorizaţia să vândă asigurări RCA pe piaţa din România. Anunţul a fost făcut de Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF)

“Autoritatea de Supraveghere Financiară a oferit un răspuns afirmativ notificării primite din partea Comisiei de Supraveghere Financiară (FSC) din Bulgaria cu privire la solicitarea societăţii DallBogg de a activa pe piaţa asigurărilor din România, în baza libertăţii de prestare a serviciilor (FOS – Freedom of Services)”, se arată într-un comunicat transmis luni de ASF.

DallBogg a fost înfiinţată în anul 2008 ca societate specializată pe domeniul asigurărilor de sănătate. Din anul 2013 firma activează şi pe piaţa asigurărilor generale.

În ceea ce priveşte piaţa RCA, reamintim că Astra şi Carpatica Asig au intrat în faliment, iar City Insurance şi Euroins se află în diverse proceduri speciale. Pe piaţa RCA au rămas în prezent doar opt jucători: Euroins, City Insurance, Allianz-Ţiriac, Generali, Asirom, Omniasig, Groupama şi Uniqa.

sursă: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax