Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O şoferiţă de 21 de ani din Gârda de Sus a ajuns cu maşina într-un parapet, din cauza vitezei. O minoră şi un bărbat au suferit leziuni uşoare

Publicat

pol

O tânără în vârstă de 21 de ani, aflată la volanul unui autoturism, a fost implicată într-un accident rutier în Munţii Apuseni, pe DN75, miercuri, în urma căruia o adolescentă de 15 ani şi un bărbat au suferit leziuni uşoare. Şoferiţa nu a adaptat viteza într-o curbă şi s-a izbit cu autoturismul de un parapet.

Miercuri, la ora 12.21, Poliţia Orașului Cîmpeni a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, pe DN 75, pe raza comunei Vadu Moţilor, s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că A.A.C., o tânără de 21 de ani, din comuna Gârda de Sus, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Cîmpeni – Albac, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra autoturismului şi a intrat în coliziune cu un parapet de pe marginea drumului public.

În urma accidentului o minoră în vârstă de 15 ani şi un bărbat în vârstă de 48 de ani, ambii din comuna Gârda de Sus, pasageri în autoturism, au suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internaţi în spital.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax