Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

O supă i-a băgat în spital. Un bărbat de 44 de ani din Alba Iulia și-a lovit mama cu solnița în cap. Nu i-a plăcut mâncarea gătită de sora lui

Publicat

jandarmi 2

jandarmi 2 Cearta dintre doi fraţi din Alba Iulia s-a încheiat cu spitalizarea unuia dintre ei precum şi a mamei acestora. Motivul scandalului se pare că a fost faptul că fratelui mai mare nu i-a plăcut mâncarea gătită de sora sa. Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute într-un imobil situat pe strada Primăverii din municipiul Alba Iulia şi a fost semnalat la 112.

La faţa locului, jandarmii au găsit o femeie care prezenta o plagă sângerândă la nivelul capului, cel mai probabil apărută în urma unei lovituri pe care fiul ei i-ar fi aplicat-o cu o solniţă.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că femeia a fost rănită deoarece a intervenit într-o ceartă între cei doi copii ai săi, o femeie în vârstă de 42 de ani şi un bărbat, în vârstă de 44 de ani, care locuiesc împreună cu ea. Se pare că între cei doi există neînţelegeri mai vechi, acutizate de faptul că băiatul nu a apreciat supa gătită de sora sa. I-a reproşat fetei acest lucru şi … a început scandalul.

În urma acestui incident, mama celor doi a fost transportată la Spitalul Judeţean Alba, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar agresorul a fost condus la Spitalul de Neuropsihiatrie, unde a rămas internat.

În cauză, jandarmi au întocmit un proces verbal de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe, urmând ca Poliţia Municipiului Alba Iulia să continue cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax