Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Oarda de Jos: 5.000 de puieţi de salcâm vor fi plantaţi în zona Pârâul lui Ionaş

Publicat

Cu ocazia Zilei Pădurii, marţi, în zona Pârâul lui Ionaş, la Oarda de Jos, vor fi plantaţi 5.000 de puieţi de salcâm. Tinerii de la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” şi Colegiul Liceal Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia s-au arătat bucuroşi să dea o mână de ajutor.

Plantarea a fost stabilită de către specialiştii de la Romsilva, într-o zonă de păşune degradată, prin ravene şi alunecări de teren. Acţiunea din acest an continuă demersurile începute în 2010, de refacere a suprafeţelor împădurite, de reabilitare şi stabilizare a solului. Anul trecut, alţi 5.000 de puieţi au fost plantaţi, iar administraţia locală anunţă că aceste acţiuni vor continua şi în următorii trei ani.

Elevii celor două colegii albaiuliene se vor afla, marţi, la Oarda de Jos, începând cu ora 11.00 şi vor fi însoţiţi de către primarul Mircea Hava şi alţi reprezentanţi ai administraţiei locale. Acţiunea este organizată cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Alba, RNP Romsilva – Direcţia Silvică Alba şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. popescul

    luni, 14.03.2011 at 17:08

    sunt curios daca vreunu care s-a ofuscat asa de tare in legatura cu parcul custozza o sa mearga sa planteze 1 (UN) puiet

  2. saLL

    luni, 14.03.2011 at 22:32

    or fost bucurosi ca or scapat de scoala :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax