Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ocna Mureş: Corpul unui bărbat, descoperit îngheţat în curtea locuinţei mamei sale. DSP Alba a efectuat o anchetă

Publicat

Un bărbat de 52 de ani din Ocna Mureş a fost descoperit decedat, joi, în curtea locuinţei mamei sale. Deşi iniţial medicii de pe ambulanţă care s-au deplasat la faţa locului au constatat că bărbatul ar fi murit îngheţat din cauza frigului de afară, ancheta realizată ulterior a arătat altceva.

Bărbatul a fost iniţial raportat ca fiind o victimă hipotermiei cauzată de temperaturile scăzute din aceste zile şi înregistrat între cazurile de decese ce au avut loc în ţară de la începerea avertizării de Cod Galben de ger. Acesta a fost descoperit decedat în curtea locuinţei mamei sale. Cercetările au arătat că bărbatul s-ar fi deplasat la toaleta din curte, iar mama sa nu l-a mai văzut de atunci. Femeia a crezut că fiul ei plecase de acasă în vizită la soră, iar abia mai târziu a descoperit că trupul neînsufleţit al acestuia zăcea în curte.

Cercetările ulterioare demarate de DSP Alba au arătat că bărbatul nu murise din cauza frigului, ci de la un infarct. Victima era trecută în evidenţele medicale ca fiind cardiacă, ipoteza unui infarct fiind cea mai probabilă.

Corpul bărbatului a fost găsit într-adevăr îngheţat în curte, dar cauza decesului nu a fost îngheţul, ci afecţiunile cardiace de care acesta suferea. DSP Alba a trimis o rectificare la Bucureşti, prin care explică toate aceste aspecte şi cere scoaterea acestui caz din evidenţa celor decedaţi în aceste zile de hipotermie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax