Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ofiţer de la Investigaţii Criminale IPJ Alba, avansat în grad pentru merite excepţionale, după ce a contribuit la prinderea evadatului Alexandru Bartuş

Publicat

Nicolae Cabulea_Dorel Bota Un poliţist din Alba a fost avansat în grad pentru merite exepţionale, prin ordin al ministrului MAI, având o contribuţie esenţială la prinderea în 29 ianuarie a evadatului din arestul IPJ Cluj, Alexandru Bartuş, după cum transmite IPJ Alba. Subcomisarul de poliţie Dorel Marcel Bota, coordonatorul Compartimentului Urmăriri, a devenit comisar.

Reamintim că la aproape două săptămâni după ce a evadat din arestul IPJ Cluj, Alexandru Bartuş, un bărbat de 32 de ani, cercetat pentru furt calificat, a fost prins de poliţiştii din Alba. Acesta a fost găsit într-o cabană din zona Miceşti, lângă Alba Iulia, unde se ascundea de oamenii legii.

Vezi FOTO – VIDEO EVADAT din arestul IPJ Cluj, PRINS de poliţiştii din Alba. Alexandru Bartuş a fost găsit într-o cabană din Miceşti, lângă Alba Iulia

Trei luni mai târziu, pe 28 aprilie, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc la Inspectoratul de Poliţie Județean Alba, a fost prezentat Ordinul viceprim-ministrului pentru securitate naţională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, prin care, pentru merite excepţionale, subcomisar de poliţie Dorel Marcel Bota, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a fost avansat în gradul profesional următor, înaintea îndeplinirii stagiului minim.

Ofiţerul este cel care coordonează Compartimentul Urmăriri şi a avut o contribuţie esenţială la prinderea, în data de 29 ianuarie, a evadatului din arestul IPJ Cluj, Alexandru – Cristian Bartuş, potrivit IPJ Alba.

Chestor principal Ioan Nicolae Căbulea l-a felicitat pentru devotamentul şi seriozitatea cu care a servit poliţia de-a lungul carierei şi i-a urat succes, sănătate şi putere de muncă, în continuare.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax