Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Olimpia Todea din Alba Iulia, câştigătoare la Loteria Bonurilor Fiscale. Ce spune albaiulianca despre cadoul de Paşte de la ANAF

Publicat

olimpia todea Ca orice român care a fost emoţionat când a aflat că bonurile fiscale din data de 7 februrie cu valoare între 6 şi 6,99 lei sunt câştigătoare, albaiulianca Olimpia Todea a fost surprinsă să vadă că, din „buchetul” de bonuri păstrate, şi al ei este victorios.

Bonul fiscal l-a găsit în această dimineaţă şi, până nu a verificat încă o dată informaţiile despre bonul câştigător, nu a realizat că şi este unul dintre românii câştigători la prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale.

Nici familiei nu i-a venit să creadă, şi spune Olimpia „a trebuit muncă de lămurire să mă creadă”.

Citeşte şi Peste 40 de câştigători la Loteria bonurilor fiscale sunt din Alba Iulia. Cum se revendică premiul şi modelul de cerere

Olimpia Todea, fotograf profesionist din Alba Iulia, pare că este „profesionistă” şi la loterie.

Dacă în copilărie datele ei de naştere au adus familiei la Loto o Dacia 1310, acum Olimpia este unul dintre românii câştigători la prima extragere a Loteriei Bonurilor Fiscale. Spune despre ea că este o norocoasă, motiv pentru care era sigură că o să câştige atunci când  a adunat bonurile fiscale.

bon fiscal castigator Hârtie igienică, detergent de vase şi pixuri, acestea sunt produsele bonului de 6,5 lei care au adust câştigul albaiuliancei.

„Am căutat prin mai multe bonuri păstrate, sporadic, cu sume diferite. Prima dată nu mi-am dat seama. L-am pus deoparte şi după ce am recitit informaţiile de pe net, mi s-a confirmat. Mă consider o norocoasă”, spune Olimpia.

Urmează ca în zilele următoare să depună bonul la Finanţe. Aşteaptă să vadă cât este câştigul şi apoi să îşi facă planuri cum o să îi cheltuie. Cadoul a fost destul de mare pentru ea şi familia ei, având în vedere că astăzi soţul ei îşi serbează ziua de naştere.

După ce s-a lămurit că deţine un bon norocos, Olimpia spune că membrilor familiei nu le-au venit să creadă „a trebuit muncă de lămurire să mă creadă”.

Întrebată ce o să facă cu suma de bani care îi va reveni în urma câştigului, albaiulianca a răspuns: „Cu banii? Hmm …Întâi vreau să-i vad, după aceea le facem planuri”.

Dacă va continua să păstreze bonurile fiscale şi cu mult noroc, Olimpia spune că este sigură ca va mai fi unul dintre românii câştigători la Loteria Bonurilor Fiscale.

Reamintim că luni 13 aprilie a avut loc prima extragere ocazională în cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale. Au câştigat cei care deţin bonuri fiscale din data de 7 februarie 2015, cu valoarea de 6 lei (între 6,00 lei şi 6,99 lei).

Revendicarea premiilor se face, începând cu prima zi după efectuarea extragerii, până la data de 13 mai inclusiv, prin depunerea în original a bonului fiscal câștigător emis în perioada 2 februarie – 28 martie a.c., alături de copia actului de identitate și de o cerere, la orice administrație fiscală din structura Agenției Naționale de Administrare Fiscală, acest termen reprezentând termen de decădere din dreptul de a revendica premiul.

Un milion de lei este fondul de premiere. Acesta se împarte la numărul bonurilor fiscale cu detaliile de mai sus, câştigătoare şi revendicate în termenul legal de 30 de zile. Următoarea extragere ar urma să fie organizată pe 17 mai.

AICI mai multe detalii despre Loteria Bonurilor Fiscale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. Popescu

    marți, 14.04.2015 at 15:30

    Si uite asa Lemon Alex M.A SRL s-a pricopsit cu un control de la finante :).

  2. P Togan

    marți, 14.04.2015 at 17:42

    premiul va fi foarte mic….si eu am un bon norocos depus la ANAF Medias…sunt foarte multe bonuri norocoase, numai la Medias azi au fost depuse 34 !!!!..in toata tara vor fi multe…

  3. george

    marți, 14.04.2015 at 18:00

    Plata se va face peste 60 de zile plus cele 30 in care se depun actele respective (bon , copie buletin, cerere tipizata anaf ).

  4. laci

    miercuri, 15.04.2015 at 08:48

    Suma se imparte la cate bonuri norocoase sunt se va scadea impozitul pt ca e venit si statul impoziteaza si ve ti vedea ca nu ve ti primi nici suma care este pe bon. Asa ca tot statul castiga din acesta pt ca retine impozitul.

  5. Stef

    miercuri, 15.04.2015 at 09:45

    E frumoasa albaiulianca ! Ca toate romancele noastre !

  6. Olimpia T

    luni, 20.04.2015 at 16:37

    Mersi, Stef 🙂
    M-am ales cu bani de buzunar si un articol la ziar …

  7. Daniele A

    vineri, 14.04.2017 at 11:56

    Și frumoasa,și deșteaptă și cu bani și devreme acasă și cât de norocos ești mai domnule Todea….!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax