Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Răzvan Curcă și-a dat demisia din funcția de director medical al spitalului. A fost numit vicepreședinte al unei Comisii din Ministerul Sănătății

Publicat

Medicul oncolog Răzvan Curcă și-a dat demisia din funcția de director medical al Spitalului Județean de Urgență Alba. Postul său rămâne vacant de la 1 aprilie, iar, până la această dată, managerul spitalului, Nicoleta Coșarcă, urmează să propună interimar un alt medic, pentru a ocupa funcția. Răzvan Curcă a fost numit vicepreședinte al Comisiei de îngrijiri paliative din Ministerul Sănătății și a explicat că nu îi ajunge timpul pentru a satisface cerințele ambelor funcții și ale profesiei de medic.

Medicul primar oncolog Răzvan Curcă a deţinut funcţia de director medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, timp de aproape doi ani. Decizia de a renunţa la această responsabilitate a fost cauzată de lipsa de timp, precum şi de faptul că, începând din această săptămână, medicul Răzvan Curcă este noul vicepreşedinte al  Comisiei de îngrijiri paliative din cadrul Ministerului Sănătăţii.

„Am avut până la acest moment două slujbe, fiecare dintre acestea având cerinţe foarte mari. Am încercat să fac faţă la amândouă dintre aceste slujbe, timpul este însă limitat, chiar dacă am rămas în spital până la orele 20.00-21.00 seara, nu a fost suficient şi am ajuns aproape de epuizare. Din păcate, cu tot efortul meu, am ajuns să generez nemulţumiri, atât în familie, cât şi în rândul pacienţilor. Trebuie să respect în primul rând pacienţii şi să mă ocup cât mai bine de ei. Managerul spitalului, Nicoleta Coşarcă a înţeles situaţia şi a acceptat demisia mea cu începere de la data de 1 aprilie”, a explicat Răzvan Curcă.

Hotărârea a fost justificată şi de desemnarea, acum două zile, ca vicepreşedinte al Comisiei de îngrijiri paliative din cadrul Ministerului Sănătăţii.

„Am fost numit vicepreşedinte al acestei comisii prin Ordinul Ministrului Sănătăţii 398/2013. Este o nouă atribuţie pe care trebuie să mi-o asum. Nu pot să renunţ la profesia de medic şi din această cauză am făcut alegerea pe care am considerat-o cea mai potrivită”, a mai spus medicul Răzvan Curcă.

În urma acestei demisii, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba, economistul Nicoleta Coşarcă, va face o propunere pentru funcţia de director medical preşedintelui Consiliului Judeţean Alba, care va numi un director medical interimar până la organizarea concursului pentru acest post.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pingback: Dan Crainic, numit director medical interimar la Spitalul Județean de Urgență Alba | Alba24

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax