Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Opt ani de închisoare după scandalul cu cuţite din Bucerdea Grânoasă. Tânărul de 28 de ani, Ioan Doboş, condamnat definitiv

Publicat

inchisoare

Tânărul de 28 de ani din Bucerdea Grânoasă care a înjunghiat cu un cuţit doi bărbaţi, în luna februarie din acest an, va sta opt ani după gratii. Este decizia definitivă a Curţii de Apel Alba Iulia în dosarul în care acesta a fost judecat pentru tentativă de omor.

Instanţa a redus cu doi ani pedeapsa decisă de Tribunalul Alba.

Ioan Doboş încercase să se apere după ce a fost atacat cu pumnii şi picioarele de trei persoane cu care a băut, la locuinţa acestora din comună.

Poliţia municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, în 6 februarie, cu privire la faptul că la o locuinţă din localitatea Bucerdea Grânoasă, între patru bărbaţi s-a produs un scandal spontan în urma căruia doi au suferit leziuni corporale.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat faptul că între Ioan Doboş (28 de ani) din comuna Bucerdea Grânoasă, pe de o parte şi R.I. (62 de ani), Dorin Radu (35 de ani) şi Marinel Ruja (35 de ani), pe de altă parte, pe fondul consumului de alcool, s-a produs un conflict spontan, ultimii trei lovindu-l cu pumnii şi picioarele pe Doboş.

Tânărul a ripostat, s-a înarmat cu două cuţite pe care le-a găsit pe o masă din încăpere şi i-a rănit pe doi dintre agresorii săi.

Radu şi Ruja au fost transportaţi la spitalul din Blaj, le-au fost acordate îngrijiri medicale şi au fost diagnosticați: primul, cu plăgi tăiate la nivelul braţului stâng şi şoc hemoragic, iar cel de-al doilea cu plagă înjunghiată abdominală penetrantă în regiunea supraombilicală. Au rămas internaţi în spital.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax