Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Acţiune de ecologizare în cămine, susţinută de TNL Alba Iulia

Publicat

Majoritatea studenţilor din Alba Iulia au intrat în febra examenelor aferente sesiunii de iarnă. Şi, cum orice încurajare, în această perioadă, este mai mult decât binevenită, miercuri, studenţii din căminele studenţeşti au avut parte de vizita Organizaţiei de Tineret a PNL Alba Iulia. Mai exact, o parte dintre membrii TNL Alba Iulia şi preşedintele organizaţiei, profesorul Adrian Simion au mers în cămine pentru a le ura studenţilor mult succes la examene, vizita cuprinzând şi o acţiune de ecologizare a căminelor.

„Am mers în căminele studenţeşti pentru a ura Baftă la examene! studenţilor, acum, la început de sesiune şi am profitat de ocazie pentru a face şi o acţiune de ecologizare, care a fost foarte eficientă. Am strâns de la studenţii din cămine saci întregi de materiale reciclabile: pet-uri, materialele plastice şi foarte multă hârtie. Materialele reciclabile colectate vor fi duse la centre de reciclare, iar banii obţinuţi vor fi donaţi. Totodată, nu am vrut să mergem cu mâna goală, cum se spune şi le-am oferit studenţilor şi nişte calendare pentru anul în curs, pe care să le folosească inclusiv atunci când îşi mai programează examene. Nu în ultimul rând, am transmis şi invitaţia noastră referitoare la prima petrecere marca TNL Alba Iulia din acest an, petrecere care ca avea loc vineri, 21 ianuarie, începând cu ora 22.00, în Club Allegria, o petrecere deschisă la care invităm toţi tinerii din oraş”, a declarat Adrian Simion.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax