Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO-VIDEO. Declaraţii la PSD Alba după rezultatele alegerilor parlamentare. Ioan Dîrzu: „Vom avea în viitorul Parlament doi deputaţi şi un senator”

Publicat

IMG_9519Reprezentanţii PSD Alba au prezentat luni, într-o conferință de presă, concluzii după alegerile parlamentare din 11 decembrie.

La conferință au participat președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu (candidat pentru Camera Deputaţilor), Cornel Suciu (candidat pentru Camera Deputaţilor), Daniel Breaz, rectorul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia Daniel Breaz (candidat pentru Senatul României) și primarul comunei Ciugud, Gheorghe Damian (candidat pentru Senatul României).

Pentru organizația PSD Alba este o victorie istorică. (…) Munca a fost una enormă și rezultatul se vede prin orașele și municipiile câștigate de PSD Alba. Din cele 11, nouă au fost câștigate de PSD. Surpriza mare a fost la Alba Iulia, unde am putut să obținem un scor foarte bun, cu o echipă foarte bună, și am văzut că acest scor s-a repetat și în alte localități pe care sincer nu am sperat (…) Am spus tot timpul că PSD Alba are cea mai bună echipă, cea mai bună echipă de specialiști, fiecare în domeniul în care și-a desfășurat activitatea.

Suntem convinși că vom avea în viitorul Parlament doi deputați și un senator, identic cu ce vor avea și cei de la PNL”, a transmis Ioan Dîrzu.

„Am reușit să avem un scor atât de bun la nivel național, un scor istoric, iar la nivel de județ de asemenea putem spune că avem un scor istoric. (…) În Alba Iulia, pentru prima dată după mult timp am câștigat la o diferență eu spun semnificativă de câteva sute de voturi la Camera Deputaților și peste 1.000 de voturi la Senat, unde avem o redută importantă a PNL-ului, poate cea mai importantă din județul Alba. Faptul că am reușit să închegăm o echipă unită, o echipă de specialiști, iată că am avut aprecierea dorită în județul Alba și numărul de voturi spun acest lucru.

Aceste rezultate, ca și partid atât la nivel național cât și la nivel local, ne obligă să ne ducem la îndeplinire promisiunile făcute în campanie. Sunt ferm convins că vom face acest lucru iar cetățenii nu vor regreta că au votat PSD-ul”, a transmis Daniel Breaz.

„Cred că votul dat la nivelul municipiilor și orașelor arată faptul că PSD Alba a propus oameni competenți. Cred că am schimbat foarte mult modul în care facem politică la nivelul județului Alba. Dacă am fost un partid care ne-am axat foarte mult pe locuitorii comunelor, am reușit să ne adresăm foarte mult locuitorilor orașelor și municipiilor și faptul că aceștia au avut încredere în noi a arătat că nu am greșit. Credem că PSD la nivelul județului Alba poate să devină primul partid din județ și ținta pe care vreau să o spun alături de colegii mei este ca la alegerile din 2020 să fim primul partid din județul Alba”, a transmis Cornel Suciu. Acesta a mai spus că a fost felicitat de către adversarii politici.

Ioan Dîrzu a transmis că îl va susține pentru funcția de premier pe Liviu Dragnea, președintele PSD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. zrrr

    miercuri, 14.12.2016 at 09:40

    De ce in general au de castigat lingai,sifoane papagali?
    Darzu tu sa taci ca esti deputat de atatia ani si nu ai ai facut NIMIC.
    Cornele ai reusit sa strangi cat a trebuit ? :))
    Breaz….nu te cunosc , nu stiu nimic despre tine dar sper sa nu accepți jocul murdar

    Daca as vedea ca luați atitudine si sa ganditi 50% pt noi eu unul sincer as spune jos palaria.

    Dar din pacate voi sunteti la fel ca taticul Iliescu care a vandut o tara pentru o mana de galbeni.

    Si sa nu uitati ca seful vostru Dragnea este INFRACTOR

    O spun cu regret…. Asta e, ăştia suntem

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax