Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) 5 avantaje pentru care merită să pariezi online

Publicat

pariuri

pariuri-sportive Pariurile online au devenit o sursă de venit pentru foarte mulţi pariori profesionişti, dar şi fani ai fotbalului care îşi încearcă norocul mizând pe echipele favorite. în ultimii ani au fost lansate zeci de agenţii noi în România, atât în mediul virtual, cât si offline.

Printre casele de pariuri noi lansate în ultimii 2 ani online care au ajuns rapid în topul preferinţelor tipsterilor profesionişti sunt Betano sau WinMasters.

Cei de la pariuri.com propun zilnic ponturi şi pronosticuri pariorilor începători care încă nu au experienţă în mediul online. Tot aici poţi citi recenzile celor mai bune case de pariuri online lansate de curând în România.

Îţi recomandăm să te documentezi înainte de a alege o casă de pariuri online fiindcă sunt câteva aspecte de care trebuie să ţii cont. În primul rând, casele de pariuri recomandate pe site-ul pariuri.com sunt licenţiate pe teritoriul ţării noastre şi au cele mai bune oferte sportive în fiecare zi. Pariază în siguranţă online alegând doar casele de pariuri sportive care deţin licenţa ONJN. Sunt foarte multe avantaje pentru care merită să renunţi la agenţiile din cartier, pentru casele de pariuri online.

Cele mai importante avantaje ale pariurilor online sunt:

1.Bonusuri la înregistrare şi promoţii periodice

Toate casele de pariuri online pregătesc zeci de oferte şi promoţii pentru pariorii activi. Pe lângă ofertele de fidelitate, toţi operatorii încearcă să atragă cât mai mulţi jucători cu oferte de Bun Venit consistente. La Netbet găseşti acum una din cele mai bune oferte la înregistrare. Orice jucător nou-venit care face prima depunere pe platforma de pariuri online a operatorului Netbet poate beneficia de un bonus pana la 1.550 Ron. Pe lângă această agenţie, 888 sau Fortuna sunt operatori de top care te întâmpină cu oferte tentante. Profită de cele mai mari bonusuri online şi pariază pe evenimentele preferate.

Dacă alegi să pariezi online şi vrei să profiţi de toate bonusurile caselor de pariuri sportive, atunci trebuie să fii şi un parior activ. Nu urmări doar cele mai mari oferte. Pe pariuri.com găseşti toate informaţiile de care ai nevoie legat de conditiile de rulaj ale fiecărui operator. Sunt agenţii care impun condiţii de rulaj de minim 30 de ori înainte de a face o retragere. Aşadar, pentru a rula bonusul plus suma depusă în cont ai nevoie de multe pariuri făcute într-un interval destul de scurt, circa 30-60 de zile. Doar jucătorii activi şi care urmăresc ponturile de pe Pariuri.com pot îndeplini cu succes toţi termenii şi condiţiile de rulaj ale fiecărui operator.

2.Ofertă bogată din peste 30 de sporturi

Fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea sportului şi câştigă. La agenţiile din cartier nu ai o ofertă atât de bogată precum cea din mediul online. Toate casele de pariuri online îţi pregătesc oferte din peste 20 de sporturi, în timp ce operatorii de top propun şi peste 30-35 de sporturi în ofertă zilnic. Unibet şi Netbet sunt casele de pariuri recomandate pe pariuri.com jucătorilor care urmăresc şi alte sporturi mai puţin populare în România, precum UFC/MMA, crichet, volei, şah sau sporturi de iarnă.

Tipsteri profesionişti îţi propun zilnic cele mai bune ponturi în special din fotbal, tenis sau baschet. Alege ponturile câştigătoare de pe Pariuri.com şi câştigă la pariuri online. Ai pregătite analize complexe şi toate argumentele care au dus la alegerea pronosticurilor pariorilor profesionişti din echipa noastră. Propune şi tu ponturi alături de tipsterii de la pariuri.com şi câştigă zilnic la pariuri. Pentru a avea un bankroll pozitiv la fiecare sfârşit de lună, urmăreşte cu atenţie ponturile câştigătoare şi pariază doar atunci când consideri că ai toate şansele să câştigi cu noi.

3.Pariuri Live si transmisiuni în direct

Ei bine, casele de pariuri online câştigă teren şi când vine vorba de pariurile live. Nu am găsit la agenţiile de cartier o ofertă decentă pentru pariurile din timpul meciurilor şi oricum ar fi foarte greu să stai mereu la coadă pentru a paria în timpul evenimentelor sportive. În mediul online ai acces la platforma de joc rapid şi ai peste 40-50 opţiuni de pariuri la fiecare eveniment din oferta operatorilor. Cele mai populare case de pariuri online oferă peste 40.000 de evenimente în streaming live.

Pariorii profesionişti îţi recomandă să pariezi live doar atunci când ai la dispoziţie şi transmisiunea în direct a meciului preferat. În acest fel poţi urmări evoluţia echipei favorite şi orice poate influenţa pozitiv sau negativ pronosticurile tale live. Mergi pe mâna profesioniştilor şi pariază în siguranţă online. Cele mai populare case de pariuri online pentru pariurile live pe care le recomandăm şi pe Pariuri.com sunt Unibet şi Betano.

4.Cote mărite la evenimentele de top

În mediul online e mult mai uşor să urmăreşti evoluţia cotelor şi schimbările majore care se produc în funcţie de numărul pariorilor şi opţiunile de joc ale acestora. De multe ori diferenţa cotelor de joc de la o oră la alta o observăm la meciurile echipelor de top cu formaţii mai slab cotate. Noi îţi recomandăm cele mai bune ponturi pe cote mari la casele de pariuri sportive cel mai bine cotate din listă. Fiecare parior are stilul său de joc.

Pentru pariurile pre-meci, anumite case de pariuri au un payout foarte mare, de până la 94% pe meciuri din tenis sau baschet, în timp ce case de pariuri precum Betano îţi oferă printre cele mai mari cote de joc la pariurile live. Cel mai bun payout se înregistrează pe platforma de betting exchange la Betfair, acolo unde payout-ul este de 100% la orice pariu.

5.Pariuri pe mobil

Trăim în era vitezei şi a tehnologiei, aşa că toata lumea este pe drumuri mai tot timpul şi foloseşte în special telefonul mobil. Casele de pariuri online au pregătit şi versiuni optimizate pentru telefoanele mobile. Este un avantaj foarte mare pentru orice parior care doreşte să aibă acces la evenimentele preferate, oricând şi oriunde. Pariază online direct de pe mobil, descărcând aplicaţiile pe Android sau IOS. Pentru celelalte sisteme de operare, site-urile se deschid direct în browser. Toate aplicaţiile testate de Pariuri.com au rulat fără probleme sau întreruperi prea mari. Atâta timp cât ai acces la o conexiune de net stabilă, poţi paria şi urmări evenimentele preferate de pe mobil.

Pariază responsabil şi cu moderaţie!!!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax