Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) Coral Impex, compania românească de deratizare şi dezinsecţie, premiată de Confederaţia Mondială a Afacerilor

Publicat

alexandru badea manager coral impex Compania românească de deratizare şi dezinsecţie Coral Impex a primit trofeul „Peak of Success” („Culmea Succesului”), în cadrul ceremoniei de gală organizată de World Confederation of Businesses – Confederaţia Mondială a Afacerilor (WorldCoB), în august, la Honolulu, Hawaii. Companiei i-a mai fost decernat si Certificatul World Business Leader.

La începutul lunii august a acestui an, România a fost reprezentată încă o dată pe plan internaţional de către Coral Impex, compania românească de deratizare şi dezinsecţie cu un bogat palmares în premii şi distincţii.

Coral Impex a fost selectată şi în acest an de către World Confederation of Businesses – Confederaţia Mondială a Afacerilor (WorldCoB), pentru a primi cel mai important premiu al mediului de afaceri din lume: Trofeul „The Bizz 2014″.

Trofeul „Peak of Success” („Culmea Succesului”) i-a fost decernat companiei româneşti în perioada 1-2 august 2014, în cadrul aniversar – 10 ani de activitate a WorldCoB, la ceremonia de gală desfăşurată în Honolulu, Hawaii.

 

 

coral impex world business leader De asemenea, companiei i-a mai fost decernat şi Certificatul World Business Leader.

Cea mai importantă recunoaştere de afaceri din lume a fost acordată de WorldCoB pentru experienţa dovedită şi creşterea constantă a companiei Coral Impex SRL şi a echipei sale.

Managerului companiei, Alexandru Badea, în semn de recunoaştere a excelentei reputaţii în business şi management, i-a fost decernat Certificatul „World Leader Businessperson”, Titlul Onorific „Excellence in Business Management” şi Titlul Onorific „Excellence in Business Leadership”. Această din urmă distincţie a mai fost primită şi de directorii de zonă Alina Badea si Corina Ion.

Dacă anul trecut, în Dubai, Coral Impex a fost inclusă în rândul membrilor WorldCoB, în acest an compania a fost invitată să devină “membru de elită” al acestei confederaţii.

Coral Impex este una dintre cele mai importante companii prestatoare de servicii DDD din Europa. De-a lungul celor 20 de ani de activitate, compania a fost recompensată cu peste 50 de premii şi distincţii nationale si internaţionale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax