Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) De ce să oferi angajaţilor tichete cadou cu ocazia Paştelui

Publicat

tichet_cadou Febra sărbătorilor pascale se apropie, iar majoritatea companiilor îşi fac deja planuri pentru găsirea celui mai potrivit cadou pe care îl vor oferi salariaţilor şi partenerilor de afaceri. Paştele este o bună ocazie pentru angajatori de a-şi exprima încrederea şi recunoştinţa faţă de echipa cu care lucrează, creând un cadru de motivare şi încredere reciprocă.

Căutarea unui cadou nu trebuie însă să se transforme într-o povară, atât ca timp, logistică sau resurse umane implicate. De aceea, Up Romania vine în întâmpinarea nevoilor companiilor cu cel mai inspirat şi dorit cadou: tichetul cadou Cadhoc.

De ce preferă angajaţii tichete cadou? În primul rând, pentru că le oferă posibilitatea de a-şi alege ce le place. Cu tichetele Cadhoc de la Up Romania, aceştia pot face cumpărături într-o reţea de peste 55.000 de magazine din întreaga ţară. De asemenea, îşi pot achiziţiona o diversitate de produse şi servicii: de la bijuterii, cosmetice, articole vestimentare şi încălţăminte, cărţi, jucării, obiecte de mobilier, decoraţiuni, electronice şi electrocasnice, până la servicii de turism. Mai multe magazine poţi găsi pe harta partenerilor din oraşul tău.

Cum te ajută pe tine dacă le oferi? Trebuie să ştii că, de anul trecut, tichetele cadou oferite angajaţilor cu ocazia Paştelui sunt scutite de impozit şi de contribuţiile sociale în limita a 150 de lei de persoană. În plus, poţi acorda tichete Cadhoc tuturor angajaţilor, dar şi copiilor acestora. Astfel, un salariat cu doi copii minori poate primi tichete cadou în valoare de 450 de lei pentru care compania va avea scutiri de impozit, contribuţii sociale şi patronale – 150 de lei aferenţi lui şi alţi 150 de lei pentru fiecare copil. Similar, un soţ şi o soţie, ambii angajaţi în compania ta şi care au un copil minor pot primi tichete cadou în valoare de 600 de lei: 150 de lei pentru fiecare adult (300 de lei) şi 150 de lei pe care îi va primi fiecare adult pentru copil (300 de lei).

Pentru că tichetele Cadhoc pot fi personalizate cu logo-ul companiei şi mesajul dorit, acestea vor avea efectul scontat de surpriză, purtând, în acelaşi timp, semnătura şi amprenta celui care le oferă.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internaţională şi solidă. Este prezentă în 17 ţări şi are o experienţă de peste 50 de ani în domeniul furnizării de produse şi servicii pentru motivarea şi fidelizarea angajaţilor, recompensarea şi stimularea vânzărilor, precum şi instrumente pentru susţinerea programelor şi proiectelor sociale.

Intră pe www.upromania.ro şi comandă de Paşte tichete cadou pentru salariaţii tăi! Toate comenzile achitate în perioada 20 martie şi 14 aprilie intră automat în tragerea la sorţi pentru unul dintre cele 3 premii oferite de Up Romania.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax