Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

(P) O mașină Ford Mustang, Marele Premiu la petrecerea americană de la Game World Alba Mall

Publicat

Game World Ford Mustang 1 Sâmbătă, 28 mai, va avea loc ediţia finală a campaniei promoţionale „Grand Prix” organizată de Game World – Alba Mall. Pe parcursul acestei promoţii au fost acordate nu mai puţin de 99 de premii, dintre care Marele Premiu este o super-maşină Ford Mustang, model 2014.

Maşina poate fi în continuare admirată în incinta Alba Mall, în apropierea sălii de jocuri Game World, gazda evenimentului final de sâmbătă seara.

Ford Mustang este una dintre acele maşini emblematice pentru industria auto din Statele Unite şi, pentru a marca această zi specială, echipa Game World va organiza o adevărată Petrecere Americană, cu specialităţi culinare, open bar, distracţie, costume şi surprize.

Responsabili cu spectacolul şi buna dispoziţie la petrecerea de la Game World Alba Mall vor fi membrii formaţiei The Puzzles, toţi cei prezenţi fiind invitati să se distreze şi să participe la extragerile pentru premii.

Sâmbătă seara, la ediţia finală a promoţiei „Grand Prix” vor fi organizate şi extragerile pentru acordarea a nu mai puţin de 34 de premii; singura condiţie pentru ca norocoşii titulari ai tichetelor extrase să intre în posesia premiilor este ca ei să fie prezenţi în incinta sălii de jocuri Game World de la Alba Mall, în momentul extragerilor.

Punctul culminant al petrecerii va fi, bineînţeles, extragerea pentru Marele Premiu, norocosul câştigător urmând să aleagă între a primi super-maşina Ford Mustang care a fascinat toţi vizitatorii Alba Mall sau un premiu în bani, record absolut pentru promoţiile din Alba Iulia, în valoare de 100.000 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax