Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Pagube de 110.000 lei într-un incendiu la o gospodărie din Coleşeni, comuna Bucium. Focul s-a extins de la o afumătoare

Publicat

Pompierii din Cîmpeni au intervenit, miercuri, la ora 16.50, la un incendiu produs în satul Coleşeni din comuna Bucium. O gospodărie a fost cuprinsă de flăcări şi au ars bunuri în valoare de 110.000 lei.

Incendiul a izbucnit la gospodăria lui F.T., localnic din Coleşeni, iar pompierii militari au intervenit cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Abrud.

Au fost distruse de flăcări o anexă confecţionată din lemn pe o suprafaţă de aproximativ 70 mp, acoperişul casei de locuit cu învelitoare din plăci de azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 80 mp, etajul casei confecţionat din lemn pe o suprafaţă de circa 75 mp,  mobilier şi unelte.

Pagubele produse se ridică la circa 110.000 lei, iar bunurile salvate au fost estimate la 155.000 lei. Cel mai probabil, incendiul a pornit de la un foc deschis într-o afumătoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax