Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Pagube după FURTUNĂ. Subsoluri de locuinţe şi gospodării INUNDATE la Alba Iulia și Blaj. A fost nevoie de intervenţia pompierilor

Publicat

strada inundata alba iulia_15 Pompierii din Alba Iulia și Blaj au intervenit marți, 31 mai, pentru evacuarea apei din subsolurile mai multor imobile inundate după furtună. 

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia a intervenit pentru evacuarea apei din subsolul unei locuințe şi din cinci curţi situate în cartierul Bărăbanț, strada Mureșului, Poieniței și Petrești.

De asemenea, Garda Blaj a intervenit pentru evacuarea apei din subsolul a şase imobile situate pe străzile Mihail Kogălniceanu, Plopilor, St. Ludovic și Barbu Lăutaru din municipiul Blaj.

Informările au fost transmise de ISU Alba, în jurul orei 13.30.

Reamintim că judeţul Alba a fostz sub avertizare Cod Galben de furtună până la ora 13.00. Cantitatea de apă căzută după ploi torenţiale nu a mai putut fi preluată de reţeaua de canalizare, astfel încât s-a revărsat în gospodării.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, „în urma precipitațiilor abundente căzute pe raza municipiilor Alba Iulia și Blaj, din data de 31.05.2016, în intervalul orar 11.55-14.00, au fost inundate în total, în municipiul Alba Iulia, 4 curţi și subsolurile a 7 case, precum şi subsolul unui bloc de locuit, iar în municipiul Blaj au fost afectate subsolurile a 7 case de locuit și 5 curți.

Pentru evacuarea apei din subsolurile și curţile inundate au intervenit Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba – Detașamentul de pompieri Alba Iulia și Garda de intervenție Blaj – cu 3 ofițeri, 19 subofițeri cu 6 autospeciale de intervenție și 5 motopompe, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Blaj cu 10 voluntari, o autospecială, un tractor și 4 motopompe și Apa CTTA Alba Iulia cu o autospecială și 4 angajați”.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax