|

Pagube estimate la valoarea de 25.000 lei, după INCENDIUL la depozitul de biomasă, pe platforma Holzindustrie Schweghofer Sebeş. De la ce au izbucnit flăcările

holtzindustrie holzindustriePagubele în urma incendiului de marţi după-amiaza, de la depozitul de bio-masă ce aparţine companiei Holzindustrie Schweighofer Sebeş au fost estimate la valoarea de 25.000 de lei. Flăcările ar fi pornit de la scântei purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile. Au fost distruse 15 tone de deșeuri de rumeguș și lemn.

Reamintim că pompierii din Sebeş au fost chemaţi să intervină, marţi, în jurul orei 16.00, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la societatea comercială cu profil de prelucrare a lemnului, mai precis în curtea firmei menţionate, cu sediul pe strada Industriilor.

Potrivit ISU Alba, Garda de intervenție Sebeș și Detașamentul de pompieri Alba Iulia au intervenit cu patru autospeciale complexe de intervenție și o ambulanță SMURD, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sebeș și Serviciul Privat pentru Situații de Urgență al societății comerciale. La locul intervenției s-a deplasat și grupa operativă pentru coordonarea intervenției. Ca urmare a acestui incendiu, au ars aproximativ 15 tone de deșeuri de rumeguș și lemn.

Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă scânteile purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile.

Prejudiciul a fost estimat la valoarea de 25.000 de lei, potrivit sursei citate.

Reprezentanţii companiei Holzindustrie Schweighofer Sebeş au transmis precizări în legătură cu incendiul izbucnit marţi, imediat după incident.

“Astăzi, în jurul orei 16.00, la depozitul de bio-masă a avut loc un incendiu. Echipa internă de pompieri este bine pregătită și a intervenit conform planurilor de intervenție de urgență, astfel încât nici o persoană nu a fost pusă în pericol și nu au existat victime. Tot conform planului de intervenție, au fost anunțați și pompierii militari, care au sosit la fața locului și au coordonat localizarea și lichidarea incendiului.

Chiar dacă intervenția s-a desfășurat în condiții corespunzătoare, vom efectua o investigație completă a cauzelor care au dus la producerea incendiului, și vom lua toate măsurile necesare de îmbunătățire așa încât, pe viitor, să prevenim orice astfel de evenimente nedorite. Siguranța angajaților este prioritatea nr. 1 a firmei noastre, a declarat Răzvan Cosma, director HS Sebeș”.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=594740avatar Publicat de pe 13 septembrie 2017
Publicat în ACTUALITATE, SOCIAL.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • moderatorul de serviciu: @Ilie, daca nu-ți place expresia, articolul, citește mai bine o revista de cultură
  • Ilie: ‘la bășcălie’ ?!!!? Stimate… la asa expresii ma intreb daca nu cumva cei care scrieti aceste...
  • om: Ca nu* si-au primit banii.
  • george: trebuia sfintit si oprisa 😁😁
  • Andreea Mezei: Buna seara. Preturile chiriilor nu le-am pus de la mine. Sunt luate de pe site-urile agentiilor...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI