|

Palatul Copiilor din Alba Iulia: Încep cursurile şi activităţile pentru dezvoltarea aptitudinilor şi creativităţii copiilor între 5 şi 18 ani

palatul copiilorPalatul Copiilor din Alba Iulia îşi va deschide porţile pentru copiii între 5 şi 18 ani, care doresc completarea cunoştinţelor în domenii cultural-artistice şi tehnico-ştiinţifice sau dezvoltarea aptitudinilor şi creativităţii acestora. Timp de 2 ore pe săptămână, aceştia pot învăţa lucruri noi în domenii precum: jurnalism, teatru, chitară, pictură şi desen, ceramică, icoane pe sticlă, cultură şi civilizaţie engleză şi franceză, electronică, karting sau protecţia mediului. Înscrierile se fac până la data de 1 octombrie, în limita locurilor disponibile, între orele 9.00 – 13.00.

Ca în fiecare an, Palatul Copiilor din Alba Iulia vă aşteaptă cu o ofertă variată de cursuri şi activităţi pentru copii cu vârste cuprinse între 5 si 18 ani. Aceste activităţi vin în sprijinul elevilor pentru completarea cunoştinţelor în domenii cultural-artistice şi tehnico-ştiinţifice cât şi pentru dezvoltarea aptitudinilor şi creativităţii acestora.

Copiii pot alege să participe la unul sau mai multe din următoarele activităţi: Creaţie Literară, Jurnalism, Teatru, Construcţii Modele, Chitară, Muzică Instrumentală, Pictură, Desen, Ceramică, Icoane pe Sticlă, Atelierul Fanteziei, Cultură şi Civilizaţie Engleză, Cultură şi Civilizaţie Franceză, Electronică, Informatică, Karting, Protecţia Mediului, Educaţie pentru Cetăţenie Democratică, Codul Bunelor Maniere.

Activităţile se desfăşoară după orele de curs din şcoli, pe durata a 2 ore săptămânal, în funcţie de timpul liber al elevilor.

Înscrierile se fac până la data de 1 octombrie, în limita locurilor disponibile, între orele 9.00 – 13.00, la sediile din Alba Iulia, str. Decebal, nr. 23( lângă ziarul Unirea) şi str. Militari, nr. 1(în Cetate, lângă Traseul Celor 3 Fortificaţii), iar la Cluburile Elevilor din judeţ (Sebeş, Cugir, Blaj, Aiud, Ocna Mureş, Câmpeni) înscrierile se fac până la aceeaşi dată, la sediile fiecărui Club.

URL scurt: http://alba24.ro/?p=352079avatar Publicat de pe 12 septembrie 2014 şi actualizat pe 12 septembrie 2014.
Publicat în ACTUALITATE, Timp liber.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Tara lui Papura Voda: Fara nicio intentie de a instiga la violenta, insa daca nu se pune mana pe bata pentru un...
  • roman: Ati ajuns la fundul sacului si nici nu ati bifat toate masurile din programul de guvernare care arunca Ro in...
  • Alex: Domnule uitati o chestiune foarte importanta in ceea ce spnei. Nu contest faptul ca acum au crescut salariile...
  • Bomba Atomica: Credeti ca la anu voi mai plati vrun inpozit sau voi mai lucra cu carte de munca ? De la anu voi lucra...
  • cetatean: Concluzia numai prostii lucreaza in mediul privat!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI