|

PAMFLET Alba24| SENZAȚIONAL: S-a descoperit parizer într-un lot de hârtie igienică. Avem răspunsul la ”de ce apa potabilă este maronie?”

O mare cantitate de parizer s-a descoperit într-un lot de hârtie igienică. Producătorul spune că preţul hârtiei igienice a scăzut astfel cu 10% şi că a folosit parizer pentru conţinutul mare în celuloză. ”Hârtia e mai moale, mai bine legată, nu intră degetele în ea. În plus, în toaletă miroase bine, ca într-o bucătărie”. Producătorul mai spune că ideea i-a venit după ce a cumpărat câteva felii de parizer din comerţ care, surprinzător, avea gust de hârtie igienică.

Mare adunare liberală la începutul lunii viitoare. Se trag sfori, se fac jocuri de culise pentru că se aleg şefii județenei de partid. Deși se dă ca sigură realegerea lui Atanasiu, prin niște filiere de la București se încearcă o răsucire a scaunului în favoarea deputatului Simedru. Atâta doar că deputatul, nu scaunul, este cam moale.

Vicele CJ Alba, Florin Roman şi-a pierdut telefonul sau i-a fost furat. Găsitorul este sfătuit să nu îl ţină prin apropiere, pentru că nu va şti niciodată pe cine are musafir prin casă.

Deputatul PSD Ioan Dîrzu îşi face în fiecare săptămână un raport în care spune ce face. În raport nu spune însă niciodată ce ar fi trebuit să facă şi nu a făcut.

Primăria Alba Iulia face licitație pentru finanțarea Gărzii Cetății. Din caietul de sarcini lipsesc doar numele cailor frizieni.
Aproape toţi pedeliştii din Alba au participat la Festivalul Blaga. Când au ajuns acolo, şi-au dat seama că nu era vorba de cine credeau ei. De la manifestările dedicate lui Blaga a lipsit Milu Negruț, care așteaptă cu nerăbdare un festival Sf. Constantin și Elena.

Deputatul USL Dan Simedru a votat împotriva Guvernului USL la moţiunea de cenzură. Colegii din alianță se întreabă și astăzi dacă a fost din prostie sau din greșeală.

Harry Potor a devenit scump la vedere, la sediul PNL, unde nu îl înghite nimeni. Așa că deputatul  stă singur în biroul lui de la stadion, unde toată lumea îl iubeşte și îl apreciază.

Dîrzu şi Roman își dau la gioale pe facebook, mărul discordiei fiind autostrada Sebeş-Turda. Păi dacă acum se ceartă aștia, când nici măcar nu e trasată bine pe hartă, să vezi ce măcel cu foarfeci va fi la tăierea panglicii.

·         Departamentul de marketing al APA CTTA a desfăşurat în perioada Paştelui o inedită acţiune de promovare. Componenta mixului de marketing utilizată de specialiştii APA CTTA se numeşte sampling. Astfel, compania a distribuit gratuit locuitorilor judeţului mostre de fier sub formă de oxizi dizolvaţi în apa de la robinet. Campania, cu o importantă componentă de CSR (Corporate Social Responsibility) se înscrie în cadrul eforturilor generale de îmbunătăţire a calităţii sănătăţii populaţiei, ştiut fiind faptul că fierul este un component esenţial pentru buna funcţionare a organismului. Din păcate, campania specialiştilor în marketing de la APA CTTA a fost prost înţeleasă de locuitorii judeţului Alba (n.r. – nişte ţărani, domle’), care s-au apucat să reclame prin presă şi peste tot unde erau ascultaţi că apa de la robinet e roşie şi nepotabilă. Şi cea mai scumpă din România pe deasupra.Drept urmare, APA CTTA a anunţat că, începând de azi, vor distribui tuturor locuitorilor din judeţul Alba magneţi de putere mare cu ajutorul cărora oamenii vor fi nevoiţi să scoată fierul din apă, iar apoi să îl predea către REMAT şi să facă dovada predării, trimiţând prin fax la APA CTTA chitanţa de la centrul de colectare. Cei care nu se conformează vor fi obligaţi să aducă în maximum 30 de zile la sediul APA CTTA câte 850 de grame de spanac proaspăt pentru fiecare membru al familiei în vederea recuperării fierului.

Mai multe în Săptămânalul Alba24. Îl găsești la toate chioșcurile de ziare începând din fiecare zi de luni.

 

*Conținutul acestui articol este un pamflet și va fi tratat ca atare. Fotografiile sunt trucate

 

URL scurt: http://alba24.ro/?p=192141avatar Publicat de pe 13 mai 2013 şi actualizat pe 14 mai 2013.
Publicat în Pamflet Alba24.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

2 comentarii pentru “PAMFLET Alba24| SENZAȚIONAL: S-a descoperit parizer într-un lot de hârtie igienică. Avem răspunsul la ”de ce apa potabilă este maronie?””

 1. Daca am auzit ca se dau magneti gratuit, m-am dus si eu la sediul lor, acolo, pe Vasile Goldis. Ce era acolo… puhoi de lume, lume multa , inghesuiala, scandal… dar ce sa fac, decat sa le aduc de luna viitoare spanac , mai bine stau si eu la coada. La un moment dat dintr-o masina coboara seful lor, al mare , sa nu-l recunosc nu alta , sigur venea de la o noua purjare , ca era plin de rugina din cap pana- n picioare, si striga hotarat :
  – Oameni buni , mai oameni buni, stati linistiti , nu va-nghesuiti ca sunt magneti pentru toata lumea !
  apoi ii spuse adjunctului sau care era si el pe-acolo:
  – La toti care vor face contracte noi sa le dati si lor cate un magnet si sa le transmiteti ca noi aici ne inmultim ca iepurii, de aceea trebuie sa marim tariful la mc de apa la fiecare trei luni.
  – Don derector, don derector , ne dati si iepuri ? –se auzi strigatul ragusit al unui pensionar care-si uitase aparatul auditiv acasa.
  – Taci mosule , cu iepurii tai cu tot ! Mai bine sa ia anticonceptionale ! – striga indignat unul care auzea mai bine .
  Eu n-am mai stat la coada , am plecat, poate trec si maine pe-acolo si poate o se le dau in schimbul magnetului o cutie cu anticonceptionale . Care sa fie oare cele mai eficiente ? Poate stiti voi .

 2. Rideti voi rideti de dir.gen. de la CTTA APA,dar cit fier vechi a predat[toate conductele dezafectate din ote l cu d=[400-1000]mm,Interesant este ca nimeni nu intreaba ca ce sc, le-ademontat,prin ce forme si unde s-au predat.]Operatia inceputa dupa revolutie si continuata inca,.Asta nu-i pamflet,e un regret,de cum se lucreaza.

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

PublicitatePublicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

 • Nicusor: Cu ce eforturi? Platim apa mai mult decat gaz si en electrica.Tot platim investitii, au fost proiecte si in...
 • iulia: Asteptam ,ca in locurile de joaca pentru copii , sa fie plantati copaci mari ( nu doar ornamentali ) care sa...
 • xxx: „Bascalie” – chiar este cuvantul cel mai potrivit sa denumeasca atitudinea MARII majoritati aq...
 • Chris: Baaaa, cum sa aiba salariile astea?Este INCREDIBIL!!Ce fac ei ca sa primeasca banii astia?Nu pot sa cred!! De...
 • vitan sandu: Pai nu vedeti ce moaca de urangutan are!? De fapt, cred ca am jignit maimuta: scuze, madamme!

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI