Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

PAMFLET: MIRACOL la un restaurant din Alba Iulia! Pe o felie de pâine prăjită a apărut chipul patronului spiritual și al unui prieten de-al acestuia!

Publicat

paine prajita si miracole

Miracol sau simplă coincidență? La un restaurant din Alba Iulia, realizat pe fonduri europene și închiriat pe fonduri românești unei firme de famiglie, au apărut două chipuri maronii pe o felie de pâine prăjită. Descoperirea a fost făcută de o chelneriță, în timp ce ducea pâinea unui client.

”Era să cad jos. Mă uitam așa dintr-o parte și puteam să jur că una dintre fețe era a lu șefu”, a spus chelnerița emoționată. ”Era o pâine normală la prima vedere. Întâi am vrut să o ung cu unt, dar parcă mă striga cu prăjește-mă, prăjește-mă, doamnă! Și am pus-o la toaster. Poate e de la toaster, poate are capacități paranormale. Vedeți? E capabil să vadă cine cu cine e pe felie la noi în județ. Sincer vă spun, lucrez în domeniu de aproape 40 de ani, am prăjit și cu toasterul, și pe plită, cum era mai demult, dar așa ceva n-am mai pățit. Aș fi înțeles dacă apărea în trunchiul unui copac, hai, treacă-meargă, într-un cartof… Dar așa, pe pâine?” a completat bucătăreasa care a prăjit felia minune.

Aceasta poate să jure că unul dintre chipurile imprimate pe felia de pâine este al șefului ei spiritual, iar cel de-al doilea ar fi al unui prieten apropiat de-al acestuia. Deși, la prima vedere, felia pare absolut normală, în realitate este foarte greu de înghițit pentru niște oameni normali.

CITEȘTE și FOTO: Pompierii de la Sebeș fac naveta cu apă la restaurantul din Alba Iulia deținut de fosta firmă a familiei Nistor. Afaceri fluide la Pavilionul de la Mamut

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pricolici

    miercuri, 21.06.2017 at 23:34

    arsenie 2 și 3

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax